+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Gestionarea deșeurilor reciclabile este un proces complex. De la colectarea reziduurilor, la transportul și valorificarea acestora, fiecare etapă necesită timp și costuri aferente. Toate aceste acțiuni pot fi cu ușurință eficientizate cu ajutorul echipamentelor speciale de manipulare a tipurilor de deșeuri și a terțelor firme specializate în colectarea lor.

 

În consecință, indiferent de tipul de afacere pe care îl deții, ești nevoit să aloci resurse financiare în acest sens și să te asiguri că deșeurile reciclabile conexe domeniului tău de activitate nu afectează bunul mers al lucrurilor. Având de administrat diverse tipuri de deșeuri, cu siguranță ai investit deja sau intenționezi să investești în echipamente costisitoare, dar greu de manevrat și dificil de întreținut.

 

Soluția ideală se află mult mai la îndemână decât crezi. Presele de balotat deșeuri reprezintă metoda de care ai nevoie pentru a îmbunătăți procesele afacerii tale și a eficientiza costurile. Dintr-un articol anterior poți descoperi ce tipuri de prese sunt potrivite pentru afacerea ta.

 

Până decizi ce model de presă este adecvat situației tale, te invităm să afli care sunt categoriile de reziduuri reciclabile ce pot fi cu ușurință balotate cu presele Recondis.

 

Care sunt tipurile de deșeuri reciclabile ce pot fi balotate cu Recondis?

 

Presele de balotat deșeuri de la Recondis sunt echipamentul perfect pentru a gestiona diverse tipuri de deșeuri indiferent de mărimea afacerii tale. Află în continuare ce categorii de reziduuri pot fi cu ușurință balotate.

 

#1. Deșeuri din plastic

 

Cele mai frecvente deșeuri reciclabile rezultate în diverse industrii sunt materialele din plastic. În cele mai multe situații, PET-urile sunt cele care se regăsesc în cantități semnificative.

 

Cu o presă de balotat potrivită, scapi simplu și rapid de grija neîntrebuințării plasticelor.

 

Spre exemplu PET-urile pot fi balotate cu o presă mică care vă va face maxim 2 baloți pe oră cu o greutate fiecare de maxim 280 kg. Puteți face asta cu o presă de balotat verticală RCD 50

 

Dacă aveți o cantitate mare de ambalaje din plastic precum PET, HDPE, LDPE atunci puteți opta pentru o presă cu legare automată care poate produce pentru dumneavoastră baloți de până la 500 kg și o productivitate de până la 20 tone într-o oră. Presă de balotat precum SUPER 175

 

In cazul în care aveți materiale plastice dificile în cantități mari, precum pubele,  borduri auto, spumă poliuretanică, burete atunci singura voastră șansă este să utilizați o presă cu două cicluri de presare și doi berbeci de presare cu legare automată în cascadă precum modelul nostru TR200

 

#2. Deșeuri din hârtie sau carton

 

Oricare ar fi domeniul în care activezi, folosești diverse produse din papetărie în munca zilnică. Prin urmare, procesele afacerii tale contribuie la crearea deșeurilor din hârtie.

 

Mai mult, dacă deții un depozit, un supermarket sau o tipografie, cutiile sau lădițele de carton sunt la fel de uzuale și necesită mână de lucru pentru a fi manipulate. Însă prin intermediul unei prese de balotat, reduci semnificativ nevoia de a angaja personal administrativ suplimentar.

 

Fiecare model de presă se acționează cu ajutorul unor comenzi simple, fapt ce simplifică modul de gestionare al deșeurilor.

 

În cazul cartonului și a produselor din hârtie lucrurile sunt puțin mai simple decât la balotarea plasticului. Aici regula de bază este dată de marimea echipamentului. Cu cât presa de balotat este mai mare cu atât obții o producție mai mare și baloți mai grei.

 

Începând cu presele verticale de balotat deseuri din ambalaje de carton și hartie cu care poți obține baloți de la 30 kg până la 600 kg și o productivitate de maxim 1000 kg / oră continuăm cu presele automate de balotat cu care poți avea baloți de la 200 kg până la 1200 kg și o productivitate de până la 40 tone/ oră. Presele cu legare automată vă sunt oferite de Recondis în varianta Budget și bineînțeles  varianta Premium. Ambele variante sun certificate CE și au o garanție considerabilă din partea producătorului.

 

#3. Deșeuri textile

 

Industria textilă face și ea parte dintre domeniile ce produc deșeuri reciclabile în cantități însemnate. De aceea, gama variantă de prese Recondis sunt soluția perfectă pentru a îmbunătăți procesele afacerii tale și a gestiona cu ușurință reziduurile.

 

#4. Deșeuri menajere

 

Această categorie de deșeuri sunt și ele produse într-un volum mare, fapt ce necesită o administrare eficientă. În consecință, proprietarii firmelor de salubritate sau a celor care se ocupă cu colectarea materialelor reciclabile pot reduce semnificativ costurile prin simpla compactare  a reziduurilor menajere.

 

Pentru această activitate se pot folosi cu succes prescontainere pentru deșeuri menajere

 

 

Deasemenea pentru colectarea selectivă operatorii de salubritate pot folosi Autogunoiera detașabilă tip Abroll. Aceasta poate fi configurată cu încărcare laterală sau cu încărcare prin spate.

 

 

În cazul colectării unor deșeuri industriale voluminose, greu compactabile atunci treceți pe echipamente heavy duty precum Sharktainer.

 

 

#5. Alte tipuri de deșeuri

 

Presele de balotare sunt adecvate pentru administrarea unei game variate de reziduuri reciclabile. În afară de cele menționate anterior, ele pot fi utilizate și pentru gestionarea RDF-urilor, paielor și altor materiale comprimabile

 

Balotarea deșeurilor reciclabile este mai simplă decât crezi. Vizualizează gama diversificată de prese de balotat deșeuri de la Recondis și selectează echipamentul potrivit pentru afacerea ta.

 

Utilizati noua noastră facilitate de selecție rapidă a preselor de balotat https://recondis.com/sortare-solutii/Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial