+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Istoria noastră

De peste 10 ani, la Recondis Technology venim în sprijinul clienților noștri de pretutindeni, punându-le la dispoziție echipamente de balotat deșeuri reciclabile produse în România, dar și de import.

 

Sloganul nostru este „Echipamente făcute așa cum trebuie” și acesta reprezintă deviza noastră, deoarece milităm pentru dezvoltarea continuă a tehnologiilor pe care le oferim.

 

Misiunea noastră pe piață este de a facilita accesul factorilor prezenți în reciclare la echipamente industriale performante, fiabile și accesibile ca preț.

 

Prin tot ceea ce facem, suntem dedicați dezvoltării tehnologiilor de balotat deșeuri reciclabile tocmai pentru că doar așa putem să contribuim la reducerea poluării, creșterea reciclării și îndeplinirea obiectivelor legale pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Rolul nostru este de a veni în sprijinul fiecărui partener cu analiza nevoilor tehnologice ale acestuia. Însă, cel mai mare suport îl oferă departamentul nostru de service și asistență la operare a echipamentelor, care se asigură de buna funcționare a acestora pe toată durata folosirii lor de către beneficiari.

 

Istoria Recondis

Privind în urmă, te invităm să descoperi câteva date esențiale din istoria firmei Recondis:

  • 2008: ia naștere firma Recondis, însă sub forma juridică de PFA pe numele fondatorului. Inițial, am funcționat ca și distribuitori de echipamente. Însă, din această postură, ne era dificil să controlăm în detaliu calitatea serviciilor oferite.
  • 2010-2013: firma trece la statutul de SRL, mai întâi pe numele Technoreko. Am hotărât că este momentul să producem o parte din echipamentele oferite în România. Așa a luat naștere fabrica Recondis din Sighișoara.
  • 2014: în acest an a fost ales numele societății: RECONDIS TECHNOLOGY, pe care îl purtăm cu mândrie și astăzi.

 

Împreună susținem calitatea

La Recondis, suntem în permanentă perfecționare. Căutăm să ne îmbunătățim constant condițiile de lucru, calitatea vieții angajaților companiei, astfel încât să servim în cel mai scurt timp nevoile clienților noștri. Alături de aceștia, muncim în fiecare zi pentru a le aduce rezultate deosebite.

În cadrul proiectelor noastre folosim atât echipamente de import, cât și echipamente produse în fabrica Recondis din Sighișoara, România. Unul din cele mai mari motive de mândrie pentru noi îl reprezintă posibilitatea de a oferi pieței locale și internaționale produse autohtone, de o calitate superioară.

De asemenea, venim în sprijinul clienților noștri prin programul de închirieri de echipamente de balotat deșeuri reciclabile, în cazurile în care bugetul acestora este limitat pentru astfel de investiții. Oferim și consultanță privind obținerea unei finanțări pentru achiziționarea echipamentelor de balotat și suntem alături de clienții noștri în fiecare zi, pentru eficientizarea proceselor de lucru ale acestora.

Te invităm să alegi și tu echipamentele făcute așa cum trebuie, marca Recondis!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial