+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Vânzări

De 10 ani, la Recondis producem și comercializăm prese de balotat deșeuri reciclabile de calitate superioară. Suntem specializați în fabricarea, comercializarea, instalarea și punerea în funcțiune a acestor echipamente menite să eficientizeze procesul de balotare în spațiul tău de lucru. Presele noastre sunt recunoscute la nivel mondial, fiind apreciate pentru avantajele tehnologice pe care le-au adus clienților din întreaga lume.

Pentru a veni în ajutorul  generatorilor si colectorilor de deșeuri reciclabile, oferim o gamă completă de servicii și avantaje. În calitate de producător, punem la dispoziția clienților noștri o gamă largă de echipamente ușor de utilizat, fabricate fără roboți industriali și verificate manual pentru asigurarea calității.

De ce să alegi presele de balotat deșeuri reciclabile marca Recondis:

  • Oferim posibilitatea de achiziționare direct din fabrică, fiind producători ai echipamentelor pe care le comercializăm;
  • Oferim service si mentenanță pentru presele de balotat deșeuri;
  • Oferim suport tehnic pentru operarea echipamentului ales și suport pentru mentenanța acestuia, pentru ca tu să te bucuri de presa achiziționată pe termen lung;
  • Toate meniurile de operare ale preselor și documentația tehnică sunt în limba română;
  • Toate echipamentele noastre de balotat au certificatele CE și ISO corespunzătoare.

În plus, specialiștii Recondis îți stau la dispoziție cu o gamă completă de servicii pre-vânzare. Astfel, ne vom asigura împreună că vei face alegerea potrivită conform necesităților afacerii tale, care îți va eficientiza modul de lucru pe termen lung.

Venim în ajutorul clienților noștri cu următoarele servicii:

  • Consultanță gratuită în vederea alegerii echipamentului potrivit;
  • Proiectare 3D gratuită privind planul de amplasament al presei de balotat alese;
  • Simulare asistată pe calculator privind exploatarea echipamentelor.

Pentru a intra în legătură cu unul din reprezentanții noștri, îți stăm la dispoziție să ne contactezi. Suntem aici pentru a-ți ușura alegerea și a-ți crește afacerea!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial