+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Termeni și condiții

Prevederi generale

Informatiile prezentate pe acest site web nu creaza nici un fel de raspundere pentru firma Recondis Technology SRL sau pentru oricare dintre furnizorii acesteia.

Echipamentele si solutiile prezentate sunt generice,  specifice in domeniul reciclarii si salubritatii. Pentru a beneficia de cel mai bun randament al investitiei intr-un echipament este necesar ca acesta sa fie produs in conformitate cu necesitatile existente si dupa indicatiile beneficiarului.

Imaginile si datele prezentate sunt cu titlu informativ si apartin unor echipamente fabricate in trecut. Acestea nu pot fi asociate cu echipamentele care urmeaza a fi fabricate in cazul unei comenzi.

Datele clientilor si persoanelor cu care intram in contact sunt confidentiale si nu vor fi divulgate unor terte persoane, numai in cazul in care exista o hotarare judecatoreasca in acest sens.

Garantia

Toate echipamentele beneficiaza de garantie.

Recondis Technology SRL acorda garantia asa cum este ea formulata si in conditile specificate de producatorul acestor echipamente.

Pentru acordarea garantiei trebuie sa faceti dovada mentenantei periodice asupra echipamentelor exploatate.

Pretul

Recondis Technology SRL isi rezerva dreptul de a vinde la preturi diferentiate aceleasi echipamente dar pentru clienti diferiti.

Pretul se poate modifica in functie de aplicatia pentru care este fabricat un echipament.

Exprimarea verbala si orientativa a pretului in conversatiile telefonice nu creaza obligatii juridice intre reprezentantii recondis si terte persoane.

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial