+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Finanțare

Dorești să achiziționezi sau să închiriezi prese de balotat deșeuri reciclabile în spațiul tău? La Recondis Technology, de peste 35 de ani sprijinim colectorii și generatorii de deșeuri în activitățile de balotare pe care le desfășoară. În calitate de producători și distribuitori, oferim o gamă largă de servicii pentru eficientizarea activităților clienților noștri.

 

Dacă ești în căutarea soluțiilor de finanțare pentru susținerea activităților de balotare a deșeurilor din spațiul tău de lucru, îți recomandăm una dintre cele 2 soluții detaliate mai jos. Poți alege varianta care se potrivește cel mai bine afacerii tale.

 

Leasing

De-a lungul timpului, compania noastră a colaborat cu societăți de leasing pentru buna desfășurare a procesului de finanțare. Dacă dorești să achiziționezi unul sau mai multe echipamente în leasing, noi îți recomandăm societățile potrivite pentru facilitarea acestui proces.

 

Fonduri europene

Conform Programelor Operaționale Sectoriale desfășurate anual pentru creșterea competitivității economice, poți opta pentru finanțarea cu fonduri europene nerambursabile destinate achiziției de utilaje. În acest caz, Recondis Technology îți pune la dispoziție condiții de plată avantajoase și diferite față de cele comerciale. Astfel, vei putea opta fie pentru o serie de plăți mai mici în avans, fie pentru un termen mai lung de plată, în funcție de posibilitățile tale.

 

De ce să alegi presele de balotat deșeuri reciclabile marca Recondis:

  • Oferim posibilitatea de achiziționare direct din fabrică, fiind co-producători ai echipamentelor pe care le comercializăm;
  • Oferim suport tehnic pentru operarea echipamentului ales și suport pentru mentenanța acestuia, pentru ca tu să te bucuri de presa achiziționată pe termen lung;
  • La cerere, putem furniza temporar un echipament aflat pe stoc, pentru a soluționa nevoile pe termen scurt, până când este livrat echipamentul nou comandat;
  • Toate meniurile de operare ale preselor și documentația tehnică sunt în limba română;
  • Toate echipamentele noastre de balotat au certificatele CE și ISO corespunzătoare.

În plus, specialiștii Recondis îți stau la dispoziție cu o gamă completă de servicii prevânzare. Astfel, ne vom asigura împreună că vei face alegerea potrivită conform necesităților afacerii tale, care îți va eficientiza modul de lucru pe termen lung.

 

Venim în ajutorul clienților noștri cu următoarele servicii:

  • Consultanță gratuită în vederea alegerii echipamentului potrivit;
  • Proiectare 3D gratuită privind planul de amplasament al presei de balotat alese;
  • Simulare asistată pe calculator privind exploatarea echipamentelor.

Pentru a intra în legătură cu unul din reprezentanții noștri, îți stăm la dispoziție să ne contactezi. Suntem aici pentru a-ți ușura alegerea și a-ți crește afacerea!

 

Cerere finanțare


Sunteti de acord sa prelucram datele dvs impreuna cu o entitate de finantare?


Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial