+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Testimoniale


Avem închiriată de la Recondis Technology o presă verticală SH de balotat folie și carton, aceasta fiind pusă la dispoziția noastră într-un timp scurt, având toate reviziile necesare efectuate. Certificăm calitatea produselor și serviciilor oferite de Recondis.

Ana Abușan, administrator SC REC PROD IMP EXP SRL DEVA

Am ales să colaborăm cu Recondis Technology SRL începând cu anul 2017 și vom continua colaborarea datorită implicării, profesionalismului și dedicației angajaților acestei societăți. Recomand firma Recondis ca fiind un colaborator de încredere pentru orice companie cu care va relaționa.

Cristian Pătrașcu, administrator SC EKONATIONAL DISTRIBUTION SRL

Firma Recondis Technology SRL ne-a închiriat echipamente pentru industria deșeurilor menajere și reciclabile și s-a dovedit a fi un colaborator profesionist, punctual și de încredere, respectându-și cu rigurozitate condițiile contractuale asumate. Echipa Recondis a răspuns prompt, ne-a oferit sprijinul în găsirea celor mai bune soluții tehnice și economice pentru solicitările noastre. Recomandăm cu încredere firma Recondis.

SC Hamburger Recycling SRL

SC Recondis Technology SRL este un partener serios, prompt, care își îndeplinește obligațiile contractuale la timp. Apreciem calitatea produselor oferite, precum și disponibilitatea și flexibilitatea echipei.

Florina Medrea, SC Rematholdiong SRL

Prescontainerele comandate au fost livrate în timp util. Acestea au fost produse pe comandă, personalizate în funcție de cerințele de exploatare ale furnizorilor noștri de deșeuri din ambalaje. Aspectele tehnice de racordare la energie electrică comandate de noi au fost montate de către echipa de service mobilă a firmei Recondis după livrarea prescontainerelor.

SC MF PLAST SERV SRL

Presele verticale de balotat deșeuri produse de Recondis ne-au ajutat să economisim timp și resurse esențiale în activitățile noastre. Suntem recunoscători pentru toate soluțiile tehnice și intervențiile pe care echipa Recondis ni le-au asigurat de-a lungul colaborării noastre de peste 5 ani. Apreciem profesionalismul și promptitudinea echipei de service mobile și avem încredere că vom avea o colaborare benefică în continuare.

În calitate de client, recomandăm Recondis ca fiind un partener serios, prompt, care își îndeplinește obligațiile contractuale la timp, oferind produse utile și de calitate la prețuri competitive. Din 2015 colaborăm cu Recondis și vom continua colaborarea datorită disponibilității, flexibilității și calității produselor oferite. Prin profesionalismul angajaților săi, echipa Recondis a răspuns întotdeauna prompt și ne-a oferit întreg sprijinul în alegerea celor mai bune soluții pentru solicitările noastre.

Adrian Mărculescu, administrator SC ALPIN RECYCLING SRL

Pe întreaga perioadă a derulării contractului, Recondis Technology SRL a dat dovadă de toate calitățile necesare unui partener de încredere. Sunt o echipă de profesioniști care răspund prompt cererilor noastre și ne oferă întotdeauna sprijin când avem nevoie. Recomand cu încredere serviciile și produsele Recondis atât pentru calitatea lor, cât și pentru prețurile competitive ale echipamentelor comercializate.

Bogdan Bîrsan, SC KRONOSPAN ROMANIA SRL

Avem în chirie 5 echipamente pe care le utilizăm pentru transportul și compactarea cartonului. Din punct de vedere tehnic, utilajele sunt conform cerințelor din contract. Atunci când au apărut probleme tehnice la utilajele în discuție, echipa de mentenanță Recondis a răspuns în timp util, asigurând servicii de calitate.

Ionuț Ioniță, Coordonator Centre Colectare Zona Sud

Am ales să lucrăm cu firma Recondis Technology SRL din 05.01.2017 și vom continua colaborarea datorită disponibilității și a calității produselor oferite. Considerăm că Recondis ne-au oferit cele mai bune soluții pentru solicitările noastre și recomandăm oricărei companii colaborarea cu Recondis.

Petronela Țicu, SC ECOPET PLAST SRL

Presele automate de balotat deșeuri marca Recondis Technology SRL se ridică la nivelul așteptărilor noastre. Acestea sunt eficiente pentru balotarea unei game variate de ambalaje, peturi, carton, plastic și, în plus, sunt la un preț competitiv și de o calitate impresionantă. Sistemul hidraulic are o viteză crescută. Apreciem spontaneitatea echipei de service în intervențiile lor, la solicitările noastre și cu siguranță vom continua pentru o perioadă îndelungată colaborarea cu Recondis.

Pe perioada derulării contractului nostru, echipa Recondis Technology ne-a asigurat mereu cele mai bune soluții conform cerințelor noastre. Echipamentele puse la dispoziție spre închiriere sunt ușor de folosit și de integrat în spațiul nostru de lucru, iar de fiecare dată când am avut nevoie de sfaturi sau intervenții tehnice, echipa de service a răspuns prompt solicitărilor noastre. Recomandăm cu încredere societatea Recondis Technology SRL pentru un parteneriat de lungă durată.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial