+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Service și piese

Serviciu clienți și piese de schimb de clasă mondială

Service și piese de schimb

Avem o echipă de service dedicată și pricepută, disponibilă în 24 de ore de service și o rețea puternică de tehnicieni de service pentru presă și compactor și suport pe teritoriul Romaniei.

 

Contactează-ne acum:
– Trimiteți-ne un e-mail la contact@recondis.com pentru mai multe informații.

Vă rugăm să aveți pregătite următoarele informații pentru cel mai rapid service: model, număr de serie, număr de componentă (dacă aveți nevoie de o piesa și aveți manualul de utilizare) și o descriere a elementului (lor) sau a serviciului necesar.

 

Serviciul clienți 24/7

Știm că nefuncționarea echipamentului vă costă banii afacerii. Treaba noastră este să punem echipamentul în funcțiune cât mai curând posibil. Orele noastre de lucru normale sunt de luni până vineri între orele 07:00 și 17:00.

Deservirea oricărei mărci de echipamente de reciclare

Unul dintre lucrurile minunate legate de utilizarea serviciului de relații cu clienții Recondis Technology este că trebuie să contactați doar o singură companie pentru toate serviciile de presă de balotat, compactor și nevoile de piese! Tehnologia Recondis vă poate ajuta cu asistență tehnică, reparații sau piese pentru oricare dintre echipamentele de reciclare și gestionare a deșeurilor, nu numai pentru marca Recondis de prese de balotat și compactoare. Un apel către firma Recondis vă poate rezolva toate provocările legate de reciclare și echipare cu deșeuri!

 

Raportări electronice ale activităților de service

Recondis operează o bază de date și o aplicație de raportări electronice a activităților de service. Accesați aplicația folosind butonul de mai jos.

 

RECONDIS REPORTS

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial