+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Prescontainer pentru deșeuri reciclabile și menajere tip Sharktainer

Avantaje

  • Prescontainere Sharktainer pentru deșeuri reciclabile și menajere;
  • Simplu, automat – arunci materialul și apeși butonul verde;
  • Prescontainere  compatibile cu Abrollkipper;
  • Productivitate prescontainer de până la 180 m³/oră;
  • Volum util de până la 30 m³;
  • Încărcare minimă de 6 tone carton B19;
  • Lungimea nu depășește 7 metri;
  • Gură de alimentare Jumbo pentru deșeuri voluminoase;
  • Asistență de service 24/24.

Descriere scurtă a echipamentului

Prescontainerul pentru deseuri fără limitare de volum –  Sharktainer 30 m³

Acest prescontainer este destinat firmelor orientate spre profitabilitate. Utilizat pentru transportul a minim 6 tone de carton B19 într-o singură cursă și o forță de compactare de 50 tone. O gură de alimentare de 5m³ și o lungime totală a echipamentului ce nu depășește 6990 mm vă oferă o productivitate deosebită.

Acest echipament este proiectat cu o gură de alimentare specială care are capacitatea de a se rabata în sus pe durata transportului. Făcând astfel posibil o capacitate mare a containerului de 30 de m³.

Compactarea materialelor se face în containerul atașat de gura de alimentare. Astfel compactarea se realizează într-un container monovolum. Acestea transportă materialele compactate a căror volum a fost redus astfel pe distanțe scurte. De regulă de la generator până în curtea colectorului sau a salubrizorului. Aici vor fi descărcate prin ușa de golire spate și introduse într-o presă de balotat pentru obținerea baloților în vederea transportului pe distanțe lungi până la valorificatorul final.

Ai nevoie de prescontainere ușor de utilizat și care să contribuie direct la creșterea productivității în spațiul de lucru?

CU ADEVĂRAT EFICIENT

Profit mai mare pentru voi – în comparație cu prescontainerele de construcție clasică cu berbec de presare în plan orizontal, un Sharktainer costă mai mult, însă pe de altă parte reduce consumul de energie cu personalul, cu combustibilul, cu timpul necesar, cu energia la jumătate. Mai mult decât atât, noul design al Sharktainer are o serie de avantaje unice.

50 de tone forță – Sharktainer este o construcție din oțel sudat cu putere hidraulică de 50 tone forță. Acesta este permanent închis. Previne astfel pătrunderea corpurilor străine nedorite în camera de alimentare.

Blocare electronică – Utilizarea acestor prescontainere este cu mult îmbunătățită în ceea ce privește acționarea, presarea și folosirea neautorizată. Dispune de altfel de blocare electronică cu cartelă de acces.

Mediul de lucru eficient justifică investiția în aceste echipamente. Gura de alimentare mare de 3,5 m³ permite deversarea materialelor și presarea fără efort.

...citește mai mult citește mai puțin

Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre Vezi recomandarile noastre Intrebari Frecvente
Descriere SHARKTAINER 30M3
Forță presare:tf50
Putere motor:kW7,5
Ciclu de presare:s55
Productivitate calculată fără material:m³/h180
Productivitate reală:m³/h150. Depinde de duritatea materialului alimentat
Capacitate container:30
Gură alimentare:mm1800 X 1900
Dimensiune utilajmm6990 x 2577 x 2680
Volum gură de alimentare3,5
Materiale compactate Folie, PET, textile, hârtie, carton
Cameră de presare din hardox Inclus
Vezi mai mult

Consultă diagrama de mai jos pentru dimensiuni.

Vezi mai mult

*Recondis are dreptul să modifice datele tehnice și dimensiunile echipamentelor prezentate fără a notifica vizitatorii acestui site de prezentare. Specificațiile exacte pot fi trimise la întocmirea ofertei tehnice. Informațiile prezentate pe acest site de internet nu creeaza nici o obligație pentru Recondis.

Ai nevoie de finanțare?

Cerere finanțare

Cere mai multe informații

Contactează-ne

Produse prezentate

Îți punem la dispoziție o gamă variată de echipamente, asistență tehnică rapidă și garanția de fabricant.

Utilizatorii ideali ai acestor prescontainere deseuri sunt companiile care colectează materiale reciclabile, depozitele logistice mari sau firmele de salubritate precum si unitățile de producție.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial