+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Deținerea propriei afaceri este probabil visul multor persoane. Drumul spre succesul profesional poate fi deseori anevoios, iar odată atinse obiectivele inițiale, cu siguranță îți dorești să-ți îmbunătățești activitatea și să-ți eficientizezi costurile.
Unul dintre aspectele de bază ce trebuie avut în vedere în orice domeniu este modul de gestionare a deșeurilor reciclabile. În acest sens, există numeroase echipamente realizate industrial, dar care implică deseori cheltuieli sporite și sunt dificil de întreținut în același timp.
În cazul în care ai apelat deja la astfel de instrumente, cu siguranță ai observat că o asemenea investiție nu a generat efecte benefice pe termen lung. Iar dacă te afli în situația în care plănuiești să faci o astfel de achiziție, îți recomandăm să iei în considerare o metodă eficientă și simplu de administrat.
De peste 35 de ani, echipa Recondis produce și distribuie prese de balotat realizate manual, astfel încât proprietarii de afaceri să beneficieze de o soluție optimă pentru activitatea lor. Iată cum și tu îți poți eficientiza procesul de gestionare al deșeurilor reciclabile.

 

3 Pași esențiali pentru administrarea deșeurilor reciclabile

 1. Inventariază tipurile de deșeuri reciclabile
  Indiferent de tipul activității pe care o desfășori, există diverse categorii de deșeuri reciclabile ce pot fi balotate cu ajutorul unei prese. Prin urmare, diversitatea de echipamente Recondis permite balotarea unei game variate de reziduuri precum: plastic, hârtie, carton, materiale textile, deșeuri menajere, RDF-uri, HDPE-uri, folii, paie și chiar burete.
  De aceea, este important să întocmești o listă a reziduurilor reciclabile produse în spațiul de lucru al companiei din care faci parte. În acest mod vei putea alege cu ușurință tipul de presă adecvat.
 2. Alege presa de balotat potrivită
  Fiecare model de presă pentru balotat (link aici pe cuvântul „model de presă pentru balotat” către articolul Tipuri de prese folosite pentru balotarea deșeurilor) este conceput astfel încât să acopere o paletă diversificată de deșeuri reciclabile. În consecință, un singur echipament include funcționalitățile mai multor instrumente pentru administrarea deșeurilor.
  În funcție de tipul activității desfășurate, de dimensiunea spațiului de depozitare, cât și de cantitatea reziduurilor reciclabile ce necesită balotare, ai la dispoziție o varietate de instrumente. Spre exemplu, poți opta pentru o presă automată sau semiautomată, fiecare dintre acestea fiind disponibile în mărime mică, medie sau mare.
  Oricare este modelul adecvat nevoilor tale, te asigurăm că vei scăpa de grija contractării unor firme specializate în colectarea sau gestionarea deșeurilor și vei putea eficientiza modul de lucru în spațiul tău.
 3. Bucură-te de avantajele unei prese de balotat
  Odată achiziționată presa de balotat adecvată, ai siguranța unei investiții pe termen lung ce include o serie de beneficii vizibile. Unul dintre principalele avantaje este eficientizarea cheltuielilor privind etapele tradiționale de administrare a deșeurilor reciclabile (colectarea și depozitarea lor). Astfel, vei putea gestiona bugetul mai ușor și aloca resurse financiare către alte activități cruciale din domeniul tău.
  De asemenea, vei economisi timp prețios și personal de lucru, întrucât fiecare presă de balotat dispune de un sistem de operare ușor de accesat. Prin urmare, nu este necesar un număr considerabil de persoane care să manevreze presa.
  Nu în ultimul rând, echipa noastră îți pune la dispoziție și diverse accesorii utile precum sisteme de răcire pentru a economisi energia sau perforator pentru PET-uri.

Sperăm ca etapele de gestionare ale deșeurilor reciclabile să-ți fie de folos în desfășurarea cu succes a activităților zilnice. Dacă ești convins că un astfel de echipament este necesar și afacerii tale, te invităm să descoperi care sunt soluțiile pe care specialiștii Recondis ți le pun la dispoziție.Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial