+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Prescontainer tip Sharktainer MK3 macro volum 28 m3

CARACTERISTICI ECHIPAMENT

  • Categoria: Prescontainere universale volum macro 28 m3
  • Capacitatea maximă la carton: până la 160 m3/oră
  • Capacitatea maximă în tone: până la 10 tone/transport
  • Forță de presare: maxim 50 tone forță
  • Greutatea echipamentului: aproximativ 6200 kg

O VEI ALEGE DEOARECE

• Reduce consumul de energie, cu personalul, cu combustibilul, cu timpul necesar, cu energia la jumătate față de un prescontainer clasic de la orice producător.. Mai mult decât atât, noul design al Sharktainer are o serie de avantaje unice.
• 50 de tone forță – Sharktainer este o construcție din oțel sudat cu putere hidraulică de 50 tone forță. Acesta este permanent închis. Previne astfel pătrunderea corpurilor străine nedorite în camera de alimentare.
• Blocare electronică – Utilizarea acestor prescontainere este cu mult îmbunătățită în ceea ce privește acționarea, presarea și folosirea neautorizată. Dispune de altfel de blocare electronică cu cartelă de acces.
• Mediul de lucru eficient justifică investiția în aceste echipamente. Gura de alimentare mare 5 m³ permite deversarea materialelor și presarea fără efort.
• Volum util de până la 28 m³
• Încărcare minimă de 6 tone carton iar la alte deșeuri mai grele puteți ajunge la 10 tone
• Lungimea nu depășește 7 metri

CE O FACE DEOSEBITĂ

Shark MK3 este un produs cu durată de viață îndelungată, având o construcție elegantă. Prescontainerul Shark este un produs cu autocurățare și nu necesită proceduri de curățare, precum compactoarele tradiționale. Prescontainerele Shark urmăresc să fie un produs ideal pentru companiile care își desfășoară activitatea în domeniul reciclării și reprezintă un produs care nu necesită întreținere zilnică,cu excepția verificărilor de siguranță înainte de operare.

Prescontainerele Shark pot comprima numeroase tipuri de deșeuri diferite, precum deșeuri menajere, deșeuri umede, plastic, deșeuri
medicale (dacă nu au intrat în contact cu sângele), deșeuri alimentare, lemn, metal, carton, hârtie și materiale similare, fără energie suplimentară cu excepția celor 380 V necesari pentru funcționarea prescontainerului.

Prescontainerele Shark sunt produse ușor de folosit care pot fi transportate de la centrele de colectare a deșeurilor la stațiile de reciclare sau depozitare cu ajutorul unui lift cu cârlig montat pe camion. În mod similar, deșeurile pot fi descărcate folosind același lift cu cârlig montat pe camion. Prescontainerul Shark MK3 reprezintă un produs brevetat deja, care funcționează utilizând un sistem de compactare cu brevet înregistrat.

Shark MK3 este furnizat împreună cu o pâlnie standard de 5 m3 (cameră de încărcare) și o capacitate de comprimare ridicată ceea ce înseamnă că este punctul central de consolidare a rentabilității activității. De asemenea, minimizează costurile cu combustibilul, cheltuielile suplimentare cu munca suplimentară și reduce timpul de lucru al companiilor.

OPTIONALE

1.Role frontale
2.Role frontale și role spate turnate cu greutate medie
3.Grilaje de protecție cameră de încărcare
4.Telecomandă
5.Senzori de siguranță pentru ușile de service
6.Cârlig de ridicare la ușa spate
7.Bară de tracțiune

...citește mai mult citește mai puțin

Descriere

 

Prescontainer SHARKTAINER 28 m3  

 

Capacitate de încărcare carton

Forță presare:

 

Tone

tf

 

6

50

Putere motor:

kW

5.5

Ciclu de presare:

secunde

30-55

Productivitate calculată fără material:

m³/h

180

Productivitate reală:

m³/h

150. Depinde de densitatea materialului 

Capacitate container:

28

Gură alimentare:

mm

1800 X 1900

Dimensiune utilaj

mm

6300 x 2450 x 2680

Volum gură de alimentare

5

Materiale compactate

 

Folie, PET, textile, hârtie, carton, deșeuri menajere

Cameră de presare din hardox

 

Inclus

Vezi mai mult

*Recondis are dreptul să modifice datele tehnice și dimensiunile echipamentelor prezentate fără a notifica vizitatorii acestui site de prezentare. Specificațiile exacte pot fi trimise la întocmirea ofertei tehnice. Informațiile prezentate pe acest site de internet nu creeaza nici o obligație pentru Recondis.

Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre Vezi recomandarile noastre Intrebari Frecvente
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial