+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Prescontainer MK 9 pentru polistiren

CARACTERISTICI ECHIPAMENT

  • Categoria: Prescontainere speciale pentru polistiren
  • Capacitatea maximă: până la 110 kg/oră
  • Rată de compresie: 1:50
  • Camera de incărcare: m3
  • Motor: 7.5 kW sau 11 kW

O VEI ALEGE DEOARECE

• Primul prescontainer din lume brevetat pentru colectarea de EPS (polistiren)
• Polistirenul este bresat sub formă de brichete cu o densitate mare
• Brichetele obtinute pot fi încărcate pe camioane sau containere maritime la capacitatea de 20 tone
• Rata de compactare a polistirenului este de 1 la 50
• Brichete obținute pot fi depozitate în corpul echipamentului până la transferul în depozit
• Echipamentul este 100% mobil

CE O FACE DEOSEBITĂ

Compactorul Shark MK9 EPS este noul și cel mai inovator produs Shark Compactor pentru afaceri de reciclare. Prescontainerul Shark MK-9 oferă un sistem unic de mărunțire și comprimare EPS (spumă de polistiren expandat) pentru a rezolva toate problemele majore cunoscute pentru materialele EPS. MK9 este un produs complet mobil, care poate fi transportat cu Hooklift de la centrele de colectare a deșeurilor la punctele de eliminare sau de reciclare. Prescontainerul Shark MK9 este, de asemenea, echipat cu tehnologiile creative Shark cunoscute și cu componente de siguranță, la fel ca toate produsele Shark.

Prescontainerul Shark MK9 EPS este prevăzut cu o cameră de încărcare imensă care permite comprimarea materialului EPS în același timp pentru a economisi timp prin sistemul său unic și brevetat de compactare. Shark MK9 are ca obiectiv principal consolidarea economiei de afaceri, reducerea timpului de lucru al întreprinderilor și a cheltuielilor suplimentare de suprasolicitare.Shark MK9 este prevăzut cu o cameră de încărcare imensă care permite comprimarea materialului EPS în același timp pentru a economisi timp prin sistemul său unic și brevetat de compactare.

Shark Intelligent Control™ / SIC™. Shark MK9 este echipat cu un sistem de control unic, adaptat la cerințele funcționale ale EPS reciclat presat. Cu SIC™, acesta asigură în primul rând o funcție de utilizare extrem de simplă, în care operarea operatorului MK9 este redusă la minimum, la activarea unui singur buton de funcție. SIC™ face măsurători constante ale temperaturilor, presiunilor, densităților EPS-ului presat și efectuează automat ajustări optime ale performanței MK9, în funcție de densitățile selectate.

Separatorul de fragmente (în curs de brevetare) este o opțiune standard pe MK9 EPS. Această opțiune unică a separatorului separă piatra, piesele de beton, cuiele, șuruburile, metalul, particulele de lemn din materialele din EPS până la 95% „Se presupune că sortarea vizuală a obiectelor nedorite este efectuată înainte de umplerea gurii de alimentare”

...citește mai mult citește mai puțin

Prescontainer Shark MK9 pentru polistiren 

 

Sistem de compactare

Electro Hidraulic

Opțiunea 1 de echipare

7,5 kW / 16 Amp

Capacitate pentru opțiunea 1

35 to 60 kg/oră    

Opțiunea de echipare 2

11 kW / 32 Amp

Capacitate opțiunea 2

80 kg to 110 /oră

Rata de compactare

1 to 50

Presiunea hidraulică maximă

200 bar

Volum gură de alimentare

Până la 4 m3

Timp precompactare gură de alimentare

30 secunde

Vezi mai mult

*Recondis are dreptul să modifice datele tehnice și dimensiunile echipamentelor prezentate fără a notifica vizitatorii acestui site de prezentare. Specificațiile exacte pot fi trimise la întocmirea ofertei tehnice. Informațiile prezentate pe acest site de internet nu creeaza nici o obligație pentru Recondis.

Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre Vezi recomandarile noastre Intrebari Frecvente
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial