+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Unul dintre cele mai raspandite sisteme in Europa e folosirea autogunoierelor Kombi detasabile de pe Abrollkipper

De multe ori am intalnit in salubritate problema colectarii selective a deseurilor. Stim cu totii ca aceasta nu se realizeaza in Romania. Din pacate aici e atat vina cetatenilor cat si a autoritatilor care nu au un cadru legislativ complet.

Cel putin in ceea ce priveste salubrizori exista o solutie pentru care investia nu poate fi pierduta niciodata. Vorbim de o gunoiera kombi care poate fi cuplata pe abrollkipper si functioneaza cumplata la sistemul hidraulic al acestuia.

Aceasta gunoiera are forma unui prescontainer si functioneaza pe acelasi principiu.

Bineinteles ca are montat lateral un sistem de ridicare si incarcare a pubelelor. Acest sistem functioneaza atat cand echipamentul se afla pe camion cat si daca Autogunoiera kombi este lasata independenta pe sol.

Defapt ce avem noi aici? Pai aveti un prescontainer ca sa-l lasati la client si va functiona pe curent sau o Auto – gunoiera care are incarcator pentru pubele si va functiona pe Abrollkipper ( Camion cu carlig) cu rol de gunoiera pentru colectarea selectiva a deseurilor menajere.

Acest echipament poate fi folosit atat pentru colectarea materialelor reciclabile cat si a deseurilor menajere.

Se poate produce in diferite forme si dimensiuni pentru a putea fi transportat pe strazile inguste.Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial