+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Atunci cand ai muncit pentru bani tai si vrei ca investitiile sa dea roade. Accepti doar ceea ce este eficient…..

Sa vorbim putin despre prescontainere. Aceste sunt containere inchise care au doar o singura usa la spate, pentru golirea materialelor. Aceste echipamente au atasat un sistem de presare a materialelor alimentate. Sistem care este conectat fie direct prin sudura fie cu articulatie mecanica.

Sistemele conectate prin sudura se cheama prescontainere mobile iar dezavantajul este volumul util mic de pana la 22 m3. Avantajul acestora este mobilitatea mare.

Sistemele conectate mecanic se cheama prescontainere statice iar principalul avantaj este volumul mare a containerelor, de pana la 40 m3. Aceste sisteme au ca si particularitate de constructie partea de presare fixa iar containerele schimbabile. Acesta este si dezavantajul lor.

Atentie !!!! Aceste prescontainere nu baloteaza. Ambele echipamente sunt destinate compactari deseurilor muncipale sortate/ nesortate sau a materialelor reciclabile si transportul acestora pe distante scurte.

Acum… ce este un SHARKTAINER?

Un echipament tip Sharktainer este un prescontainer de 32 m3 complet mobil, cu o forta mare de presare care garanteaza incarcare de minim 6 tone in cazul materialelor reciclabile.

Acesta inglobeaza avantajele ambelor tipuri de prescontainere si anume:

  • Are un volum util mare
  • Este complet mobil
  • Nu depaseste 7 metri lungime.

Secretul constructiv al acestui echipament este gura de alimentare rabatabila. Totodata aceasta gura ofera un avantaj operatorilor datorita capacitatii de 5 m3/ alimentare.

PRETUL….

Da, pretul este mai ridicat decat echipamente clasice depasite tehnologic. Insa nu este dublu fata de aceste echipamente. In schimb cu acest echipament transportati cat cu doua prescontainere de 18 m3 deoarece prescontainerul Sharktainer are si o forta mare de presare.Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial