+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

 

Compactarea materialelor se face în containerul atașat de gura de alimentare. Astfel compactarea se realizează într-un container monovolum.

 

Cel mai mare avantaj al acestor echipamente este cuplarea mecanică sau hidraulică a containerelor la presa statică. Astfel se transportă doar containerul când acesta se umple. Presa statică rămâne fixată la sol. Astfel se transportă de fiecare dată un volum mai mare de deșeuri compactate.

 

 

Însă de cele mai multe ori deplasarea în teritoriu pentru golirea autogunoierelor necesită destul de mult timp.

 

Pe de altă parte avem situații în care colectarea se face  cu mașini de capacitate mică iar deplasarea până la stația de transfer nu este sustenabilă.

 

Putem deasemenea întâlni situații în care bugetul nu a permis construirea unor soluții de infrastructură necesare unei stații de transfer ci numai achiziția echipamentelor de compactare

 

În toate aceste cazuri vă propunem un set de soluții personalizate pentru problemele din teritoriu.

 

O RAMPĂ DE ÎNCĂRCARE MOBILĂ

 

Rampa de reîncărcare se poate amplasa cu ușurință în zona de colectare a deșeurilor, ceea ce scurtează ciclurile de golire ale autoutilitarelor și le optimizează durata. Atunci când există o schimbare a situației, rampa de reîncărcare se poate reloca într-o nouă zonă de colectare. Aveți nevoie doar de un loc drept unde să o fixați.

 

Rampa de reîncărcare se poate muta ușor dintr-o parte în alta. Pentru relocare, trebuie să calculați costurile cu transportul, demontarea, reinstalarea și punerea în funcțiune. Se pot realiza mici modificări tehnice în scopul relocării, împreună cu Recondis Technology.

 

 

SISTEM AUTOMAT DE SCHIMBARE A CONTAINERELOR

 

Rampa de reîncărcare cu sistem automat de schimbare a containerelor   poate fi amplasată în aer liber.
Rampa metalică înclinată cu conducere directă pentru autoutilitare este construită cu scopul evitării acumulării de gheață sau murdărie, fapt ce asigură posibilitatea utilizării rampei pe tot parcursul anului.
 

 
BIG LIFTING HOPPER® RECONDIS permite golirea autoutilitarei pentru colectarea deșeurilor dintr-o singură operațiune, pentru ca aceasta să poată fi trimisă înapoi la colectarea de deșeuri în zona pe care o deservește. Recondis a conceput buncărul cu ridicare, Big Lifting Hopper®, ce poate ridica până la 40-50 m³ de deșeuri mixte.
 

 
STAȚIE DE TRANSFER DEȘEURI Recondis, CU BIG LIFTING HOPPER®
 
Acesta este un sistem de transfer al deșeurilor inteligent, care vă poate ajuta să obțineți o importantă reducere a volumului și o creștere de câteva ori a volumelor zilnice transferate, în funcție de tipul de deșeuri și de schimbarea schemelor logistice.
 

 
BIG LIFTING HOPPER® RECONDIS
 

  • are suficient spațiu pentru a stoca întreaga cantitate de deșeuri din orice container sau autoutilitară pentru colectarea deșeurilor;
  • permite utilizatorului să sorteze parțial deșeurile înainte de compactare;
  • nu se blochează niciodată complet;
  • poate avea o capacitate netă de 40-50 m³.
  • Stația inteligentă pentru transferul deșeurilor Recondis  Big Lifting Hopper®, are o instalare ușoară și rapidă – nu sunt necesare elevații artificiale, ci doar o placă de beton sub echipament.

 

 

www.recondis.com

contact@recondis.comWordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial