+(40) 746 306 044 contact@recondis.com
Gestionarea deșeurilor reciclabile este un proces complex. De la colectarea reziduurilor, la transportul și valorificarea acestora, fiecare etapă necesită timp și costuri aferente. Toate aceste acțiuni pot fi cu ușurință eficientizate cu ajutorul echipamentelor speciale de manipulare a tipurilor de deșeuri și a terțelor firme specializate în colectarea lor.

 

În consecință, indiferent de tipul de afacere pe care îl deții, ești nevoit să aloci resurse financiare în acest sens și să te asiguri că deșeurile reciclabile conexe domeniului tău de activitate nu afectează bunul mers al lucrurilor. Având de administrat diverse tipuri de deșeuri, cu siguranță ai investit deja sau intenționezi să investești în echipamente costisitoare, dar greu de manevrat și dificil de întreținut.

 

Soluția ideală se află mult mai la îndemână decât crezi. Presele de balotat deșeuri reprezintă metoda de care ai nevoie pentru a îmbunătăți procesele afacerii tale și a eficientiza costurile. Dintr-un articol anterior poți descoperi ce tipuri de prese (link aici către articolul Tipuri de prese folosite pentru balotarea deșeurilor) sunt potrivite pentru afacerea ta.

 

Până decizi ce model de presă este adecvat situației tale, te invităm să afli care sunt categoriile de reziduuri reciclabile ce pot fi cu ușurință balotate cu presele fabricate și distribuite de Recondis.

 

Care sunt tipurile de deșeuri reciclabile ce pot fi balotate cu Recondis?
Presele de balotat Recondis sunt echipamentul perfect pentru a gestiona diverse tipuri de deșeuri indiferent de mărimea afacerii tale. Află în continuare ce categorii de reziduuri pot fi cu ușurință balotate.

 1. Deșeuri din plastic
  Cele mai frecvente reziduuri reciclabile produse în diverse industrii sunt materialele din plastic. În cele mai multe situații, PET-urile sunt cele care se regăsesc în cantități semnificative.
  Cu o presă de balotat potrivită, scapi simplu și rapid de grija neîntrebuințării plasticelor.
 2. Deșeuri din hârtie sau carton
  Oricare ar fi domeniul în care activezi, folosești diverse produse din papetărie în munca zilnică. Prin urmare, procesele afacerii tale contribuie la crearea deșeurilor din hârtie.
  Mai mult, dacă deții un depozit, un supermarket sau o tipografie, cutiile sau lădițele de carton sunt la fel de uzuale și necesită mână de lucru pentru a fi manipulate. Însă prin intermediul unei prese de balotat, reduci semnificativ nevoia de a angaja personal administrativ suplimentar.
  Fiecare model de presă se acționează cu ajutorul unor comenzi simple, fapt ce simplifică modul de gestionare al deșeurilor.
 3. Deșeuri textile
  Industria textilă face și ea parte dintre domeniile ce produc deșeuri reciclabile în cantități însemnate. De aceea, gama variantă de prese Recondis sunt soluția perfectă pentru a îmbunătăți procesele afacerii tale și a gestiona cu ușurință reziduurile.
 4. Deșeuri menajere
  Această categorie de deșeuri sunt și ele produse într-un volum mare, fapt ce necesită o administrare eficientă. În consecință, proprietarii firmelor de salubritate sau a celor care se ocupă cu colectarea materialelor reciclabile pot reduce semnificativ costurile prin simpla transformare în baloți a reziduurilor menajere.
 5. Alte tipuri de deșeuri
  Presele de balotare sunt adecvate pentru administrarea unei game variate de reziduuri reciclabile. În afară de cele menționate anterior, ele pot fi utilizate și pentru gestionarea RDF-urilor, foliilor, paielor, HDPE-urilor sau chiar a buretelui.
  Balotarea deșeurilor reciclabile este mai simplă decât crezi. Vizualizează gama diversificată de prese de balotat deșeuri produse și distribuite de Recondis și selectează echipamentul potrivit pentru afacerea ta.Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial