+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Deții o afacere și ești nevoit să acorzi lunar timp și buget în plus pentru colectarea și depozitarea deșeurilor? Nu ai găsit încă o soluție care să-ți satisfacă cerințele sau să deservească nevoile domeniului tău de activitate? Atunci acest articol este pentru tine.
Grație evoluției tehnologice și industriale, presele de balotare reprezintă soluția adecvată pentru toți generatorii și colectorii de deșeuri. Ești curios să afli cum te ajută un astfel de echipament? Descoperă în continuare 5 avantaje ale preselor de balotare care aduc cu siguranță un plus de valoare firmei în care activezi.

 

Avantajele unei prese de balotare

 1. Eficientizarea costurilor
  Achiziționarea unei prese de balotat deșeuri reciclabile este fără îndoială o investiție pe termen lung. Odată ce decizi să achiziționezi presa adecvată nevoilor tale, scapi de grijile lunare în ceea ce privește depozitarea deșeurilor în cadrul spațiului de lucru.
  Astfel, nu va mai trebui să aloci un buget lunar pentru a contracta firme care să se ocupe de colectarea sau depozitarea deșeurilor reciclabile și nici să aloci o echipă de personal dedicată pentru această activitate. Cu ajutorul unei prese de balotare, dispui de soluția ideală pentru a gestiona în mod automat asemenea situații.
 2. Adaptablitate
  Cu presele de balotat Recondis, poți să reciclezi deșeurile afacerii tale simplu și rapid. Indiferent că este vorba despre folii de plastic, PET-uri, hârtie, ambalaje, carton, paie, lădițe de plastic sau alte obiecte confecționate din plastic moale, nu mai trebuie să-ți faci griji.
  Oricare ar fi modelul de presă pe care îl preferi, există numeroase accesorii pentru care poți opta astfel încât aceasta să deservească în totalitate modul de balotare optim, în funcție de tipurile de deșeuri reciclabile.
 3. Eficiență și confort
  De acum, poți să uiți de ustensilele dificil de manevrat și întreținut. Presele de balotare automată sau semiautomată îți pun la dispoziție un sistem foarte simplu de utilizat.
  Sistemul intuitiv de operare îți oferă posibilitatea de a manipula presa prin intermediul unor comenzi simple astfel încât să comprimi diverse cantități de reziduuri. Prin urmare, tot ce trebuie să faci este să acționezi câteva opțiuni de operare și să te bucuri de beneficiile unui astfel de echipament.
  De asemenea, dacă optezi pentru o presă de balotare mobilă, ești scutit de aspectele logistice, întrucât o poți delasa din loc și muta cu ușurință acolo unde este nevoie.
 4. Economisirea timpului și a consumului de energie
  Spre deosebire de alte tipuri de echipamente pentru gestionarea deșeurilor, sistemul de operare al preselor de balotat funcționează pe bază de curent electric. În consecință, uleiul este utilizat doar pentru buna funcționare a motorului, iar la cerere, se poate adăuga presei un răcitor de ulei hidraulic. În acest mod, se evită supraîncălzirea motorului și se reduce consumul de energie, sporind eficiența echipamentului de balotat.
  Totodată, presele asigură un proces de balotare optim, bazat pe câteva etape de gestionare a deșeurilor. Acest lucru te scutește de alocarea unui efectiv mare de personal, astfel că administrarea reziduurilor se face mult mai rapid.
 5. Simplu de depozitat
  Indiferent de modelul presei de balotat ales, poți fi sigur că nu vei întâmpina probleme în a o depozita. Având în vedere diversitatea modelelor și a faptului că există posibilitatea de a beneficia și de prese realizate la comandă, mai mult ca sigur aceasta se va încadra în limita spațiului disponibil.
  De asemenea, presele sunt atât orizontale, cât și verticale, astfel că o poți alege pe cea care se adaptează cel mai ușor spațiului tău de lucru. Mai mult, în comparație cu containerele și alte instrumente, o presă de balotat necesită doar un singur spațiu de depozitare, lăsând loc și pentru stocarea unor alte echipamente utile afacerii tale.
  Ești convins că afacerea ta are nevoie de o presă de balotare și de avantajele acesteia? Te invităm să vizualizezi categoriile de echipamente produse și distribuite de Recondis și să-l alegi pe cel potrivit domeniului tău de activitate.


Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial