+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Îți dorești să scapi de grijile colectării deșeurilor reciclabile din spațiul tău de lucru? Ești în căutarea unei soluții eficiente și de lungă durată care poate să deservească cu succes nevoile domeniului tău de activitate? Dacă acesta este și cazul tău, atunci cu siguranță te va ajuta să descoperi avantajele celor două tipuri de prese de balotare de la Recondis.

În articolul anterior am povestit despre modul în care presele de balotat eficientizează procesele afacerii tale. Acum este timpul să afli cum funcționează presele de balotat automate și semiautomate și care sunt avantajele folosirii acestora. În acest mod, îți va fi mult mai ușor să o alegi pe cea adecvată cerințelor tale.

 

Tipuri prese de balotare – avantajele presei automate și semiautomate

 1.  Balotarea unei game largi de deșeuri
  Indiferent de domeniul în care îți desfășori activitatea, în fiecare zi, producerea de deșeuri este inevitabilă. Depozitarea și reciclarea acestora implică deseori costuri multiple și poate fi anevoioasă.
  De aceea, o presă de balotat automată sau semiautomată este ajutorul de nădejde de care ai nevoie. Prin simpla utilizare a acestora, poți balota cu ușurință diverse reziduuri precum: carton, hârtie, PET-uri, folie, textile, paie, lădițe, deșeuri biodegradabile, RDF sau deșeuri menajere. Astfel, scutești cheltuielile aferente colectorilor de deșeuri și știi sigur că faci o investiție pe termen lung.
 2. Diversitatea preselor de balotat
  În funcție de necesitățile afacerii tale și de cantitatea de deșeuri reciclabile produse, ai la dispoziție variate modele de prese. Prin urmare, presele de balotat automate sunt de dimensiuni mici, medii și mari, iar cele semiautomate pot fi verticale sau orizontale.
  De asemenea, acestea au un ciclu de presare ce durează doar câteva zeci de secunde, astfel că întreg procesul de balotare este unul eficient. În egală măsură, baloții produși în urma presării pot avea până la câteva sute de kilograme.
 3. Sistem de operare intuitiv
  Presele de balotat automate și semiautomate reduc fără îndoială costurile alocate personalului de lucru responsabil cu gestionarea deșeurilor reciclabile. Datorită interfanței ușor de manevrat, sunt necesare doar câteva comenzi simple pentru a putea beneficia de productivitatea preselor Recondis.
  Totodată, este necesar un număr redus de angajați care să se ocupe de manevrarea presei, contribuind astfel la îmbunătățirea proceselor afacerii tale și la eficientizarea acestora.
 4. Ușor de întreținut
  Spre deoebire de alte echipamente asemănătoare, presele de balotat automate și semiautomate te scutesc de eventualele neplăceri cu care te-ai putea confrunta. De peste 35 de ani, echipa Recondis se ocupă de producerea și distribuirea preselor de balotat fabricate manual.
  În consecință, tu ai siguranța că oricare ar fi modelul pentru care optezi, respectiva presă de balotat va funcționa în parametrii normali și fără a cauza dificultăți.
 5. Simplu de accesorizat
  În funcție de modelul de presă de balotat dorit și de nevoile afacerii tale, se pot atașa accesorii suplimentare care să susțină reducerea costurilor. Prin urmare, se poate anexa un răcitor de ulei pentru a diminua consumul de energie sau un perforator pentru PET-uri astfel încât procesul de balotare să se desfășoare în condiții normale și eficiente.

Acum că ai aflat în ce mod afacerea ta este avantajată de cele două tipuri de prese de balotare, este timpul să te familiarizezi cu modelele de echipamente de balotare de la Recondis Technology și să-l alegi pe cel adecvat domeniului tău de activitate.
Specialiștii noștri îți stau la dispoziție!Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial