+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Sârmă bobinată de balotat

CARACTERISTICI ECHIPAMENT

CE O FACE DEOSEBITĂ

Texts and images from Bottaro.org

Pentru a mări durata de utilizare a preselor de balotat și a sistemelor de legare, Recondis oferă clienților diferite tipuri de sârmă bobinată de balotat de calitate superioară. Sârma bobinată de balotat nu prezintă pericol de rupere, se derulează fără întrerupere și reduce costurile de întreținere. Poate fi utilizată pentru diferite tipuri de baloți: din hârtie, deșeuri municipale solide, fân, plastic sau aluminiu. De asemenea, poate fi utilizată la prese de balotat automate sau manuale.

Sârma bobinată de balotat neagră, la 20 kg, este ideală pentru firmele cu consum redus, de ex., centre de sortare, fabrici de hârtie, fabrici de carton etc. Sârma vine lubrifiată din fabrică, respectând cele mai recente regulamente europene în materie de mediu și siguranță.

Dimensiuni

Greutate  20 kg
Diametrul interior 100 ± 10 mm
Diametrul exterior 200 ± 10 mm
Înălțime 100 ± 10 mm

 

Sârma bobinată de balotat neagră, moale, la 40 kg, este ideală pentru firmele cu consum redus, de ex., centre de sortare, fabrici de hârtie, fabrici de carton etc, fiind ideală pentru prese cu derulare la stânga sau la dreapta. Garantează o ambalaje sigură și previne accidentările. Sârma vine lubrifiată din fabrică, respectând cele mai recente regulamente europene în materie de mediu și siguranță.

Dimensiuni

Greutate  40 kg/50 kg
Diametrul interior 200 ± 10 mm
Diametrul exterior 320 ± 10 mm
Înălțime 150 ± 10 mm

Sârma pentru legat baloți la colac mare, 500 kg sau 1 000 kg, este ideală pentru companiile de prelucrare a deșeurilor reciclabile. Garantează o ambalare sigură și previne accidentările. Sârma vine lubrifiată din fabrică, respectând cele mai recente regulamente europene în materie de mediu și siguranță

Dimensiuni

Greutate  500 kg/1 000 kg
Diametrul interior 450-550 mm
Diametrul exterior 800-950 mm
Înălțime 450-550 mm / 800-900 mm

 

Specialiștii Recondis recomandă utilizarea sârmei uleiate deoarece întreține componentele mecanice, consumă o cantitate mică de ulei. Toate sârmele sunt livrate pe paleți, protejate prin folie termocontractibilă sau din PE.

Lubrifierea sarmei

Lubrifierea sârmei este una dintre cele mai solicitate opțiuni suplimentare pe care o oferim clienților noștri. Din peste 6000 t de sârmă din oțel vândute în fiecare lună, mai mult de 35% sunt uleiate. Sistemul nostru inovator de ambalare numit XSYSTEM garantează un transport și o depozitare în siguranță.

Avantajele și dezavantajele sârmei de oțel uleiate

Datorită experienței acumulate de-a lungul anilor, Bottaro este capabil să evidențieze avantajele și dezavantajele utilizării sârmei din oțel uleiate.

Pentru inginerii companiilor de top

Clienții pun adesea companiei Bottaro întrebarea dacă este sau nu recomandabilă utilizarea acestui tip special de sârmă din oțel. Din acest motiv, Bottaro a decis să ofere tuturor cititorilor acestui blog câteva considerații cu privire la această problemă importantă. Prin urmare, am decis să dăm glas celor mai cunoscute și bine stabilite companii italiene și străine de top din industrie. Toți au acceptat invitația noastră de a participa la discuție. Mai jos este un rezumat a ceea ce a reieșit.

Câte companii folosesc sârmă din oțel uleiată?

Din cele peste 6000 t de sârmă din oțel vândute în fiecare lună, mai puțin de 35% dintre companii comandă sârmă din oțel uleiată, iar Elveția, Germania și Austria sunt zonele în care sârma din oțel uleiată este cea mai căutată. Acest procent scăzut este dat de faptul că utilajele de producție funcționează la fel de bine în absența lubrifierii. Mai mult, companiile care sunt obișnuite să folosească ulei, pot alege să instaleze rezervoare în apropierea primelor fulii pentru a evita depozitarea materialelor uleiate în depozitele lor.

De fapt, această metodă a fost folosită de multe companii de reciclare de ani de zile, menținând astfel o zonă de lucru curată. Am dori să vă gândiți la faptul că uleiul folosit pentru cărucioarele și utilajele de ridicare contribuie foarte mult la costurile de eliminare și poate fi transformat într-o resursă pentru lubrifierea sârmei din oțel.

De ce poate fi eliminată lubrifierea?

Mulți producători de prese de balotat nu recomandă utilizarea uleiului, deoarece cred că acesta cauzează desfacerea nodului de prindere. Prin urmare, sârma din oțel uleiată trebuie legată de mai multe ori, ducând la risipă de material. De aceea, este suficientă numai o cantitate mică de lubrifiere pentru majoritatea nevoilor, protejând în același timp componentele mecanice în timpul procesului de înfășurare și făcând posibilă legarea unui nod perfect. Există chiar și producători care susțin că uleiul nu servește deloc, având în vedere că piesele pe care le produc din metale dure precum carbură cimentată pot fi folosite timp de peste zece ani fără să prezinte urme de uzură. Carbura cimentată și oțelurile călite utilizate de aproape toți producătorii de astăzi au redus semnificativ cererea de sârmă din oțel uleiată. Acesta este un factor pe care îl luăm întotdeauna în considerare la momentul unei comenzi și am observat că mult mai puțini clienți aleg sârmă din oțel uleiată datorită atenției sporite acordate performanței utilajelor.

Texts and images from Bottaro.org

...citește mai mult citește mai puțin

Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre Vezi recomandarile noastre Intrebari Frecvente
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial