+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Urmarire echipamente

Monitorizarea mentenanței  la presele de balotat deșeuri și stațile de sortare a deșeurilor?

 

Un modul online integrat de monitorizare a mentenanței

 

Recondis Reports este un produs online prin care puteți monitoriza acțiuni de mentenanță, istoricul echipamentelor, raport al erorilor și multe altele. În contextul actual se folosesc tot mai mult soluții inteligente pentru gestionarea funcționării echipamentelor. Aceste soluții au ajutat alți operatori precum ești tu. Au și un impact social și te ajută să stai de partea sigură a lucrurilor.

 

 

Creează cont

 

Digitalizarea în procesele tehnologice

 

Imaginați-vă că faceți eforturi pentru creșterea afacerii pe care o conduceți. Faceți investiții, reușiți să colectați marfă bună, încheiați mai multe contracte însă sunteți sabotați din interior de proprii angajați.

 

Știu vouă nu vi se întâmplă.

 

Totuși aș vrea să vă gândiți dacă v-aș întreba acum ați putea în maxim 5 minute să-mi spuneți care sunt costurile voastre cu mentenanța și costurile de downtime cu personalul (adică pierderea cu personalul deoarece nu operează bine echipamentele) ?

 

Ei bine acum imaginați-vă cum un instrument online care vă poate oferi date pe măsură ce lucrurile evoluează, mentenanța este respectată personalul este instruit și producția monitorizată poate face diferența. Noi la Recondis am dezvoltat un asemenea instrument.

 

Un modul de vizualizare mentenanță și service gratuit

 

Recondis a dezvoltat un modul denumit Recondis Reports care vă permite să vizualizați procesele de mentenanță necesare pentru echipamentele pe care le operați. Acest modul poate fi operat împreuna cu un sistem de tip SCADA sau poate fi folosit separat de acesta dacă nu aveți configurat un SCADA.

 

Aceasta aplicație suportă înregistrări ale operațiunilor de service făcute la echipamentele voastre.  Vă oferă acces rapid la rapoartele de service privind operațiunile efectuate, numărul de ore investit, costul pieselor folosite, recurența cu care ați făcut service și multe altele.

 

Puteți să faceți programare pentru service sau puteți pur și simplu să vedeți când va fi următoarea intervenție programată. Aveți disponibil în aplicație un calendar al evenimentelor.  Astfel o să fiți la zi cu mentenanța și nu mai riscați pierderi datorită căderilor bruște ale echipamentelor.

 

Un alt aspect important este avantajul pe care îl oferă în raportarea obligatorie către autoritățile în domeniul protecției muncii. Astfel puteți oferii un raport complet cu revizii și service efectuat în timpul normat. Veți obține un sigiliu de service care atestă efectuarea verificărilor obligatorii.

 

Funcționează pentru orice echipament aveți. Singura condiție este să faceți mentenanță sau în cazul în care nu ați făcut până acum și aveți o cădere a utilajului să înregistrați operațiunile în sistem.

 

Fă-ți cont acum!

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial