+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Statie de transfer deseuri 100 m³/oră

CARACTERISTICI ECHIPAMENT

O VEI ALEGE DEOARECE

  • Containere detașabile de la 24 m³ până la 30 m³;
  • Se transportă doar containerul. În acest fel operați mult mai eficient!
  • Productivitate superioară prescontainerelor mobile;
  • Rata de compactare de 1:3 până la 1:20;
  • Volum util 26 m³;
  • Productivitate 100 m³/oră;
  • Ușor de operat.

CE O FACE DEOSEBITĂ

RAMPA DE REÎNCĂRCARE PERMITE OPTIMIZAREA CICLURILOR DE GOLIRE ALE AUTOGUNOIERELOR PENTRU COLECTAREA DEȘEURILOR

Rampa de reîncărcare se poate amplasa cu ușurință în zona de colectare a deșeurilor, ceea ce scurtează ciclurile de golire ale autoutilitarelor și le optimizează durata. Atunci când există o schimbare a situației, rampa de reîncărcare se poate reloca într-o nouă zonă de colectare. Aveți nevoie doar de un loc drept unde să o fixați.

Rampa de reîncărcare se poate muta ușor dintr-o parte în alta. Pentru relocare, trebuie să calculați costurile cu transportul, demontarea, reinstalarea și punerea în funcțiune. Se pot realiza mici modificări tehnice în scopul relocării, împreună cu Recondis Technology.

Stația de transfer deseuri SE POATE OPERA DE CĂTRE ȘOFERUL DE PE AUTOGUNOIERĂ

Cele mai multe funcții ale stației de transfer sunt automate, deci operarea este facilă. Orice șofer de autoutilitară pentru deșeuri poate opera o statie de transfer, de la panoul de control de pe partea șoferului.

RAMPA SE POATE UTILIZA ÎN ORICE CONDIȚII METEO, PE TOT PARCURSUL ANULUI

Rampa de reîncărcare poate fi amplasată în aer liber. Rampa metalică înclinată pentru autoutilitare este construită cu scopul evitării acumulării de gheață sau murdărie, fapt ce asigură posibilitatea utilizării rampei pe tot parcursul anului.

Stația de transfer deseuri este utilizata pentru transportul și compactarea materialelor reciclabile sau deșeurilor menajere. Presele statice sunt echipamente cu presare hidraulică.

...citește mai mult citește mai puțin

Descriere   PRESĂ STATICĂ 100 m³/h
Forță presare: tf 32
Model   1900 – 2S
Motor electric: kW 7,5
Ciclu de presare: s 62
Productivitate m³/h 100
Volum util container: 26
Gură alimentare: mm 1475 x 1880
Volum gură de alimentare 1.7
Mod de funcționare   Automat
Materiale compactate   Deșeuri menajere, deșeuri colectate selectiv etc.
Vezi mai mult

BIG LIFTING HOPPER® RECONDIS

Permite golirea autoutogunoierei pentru colectarea deșeurilor dintr-o singură operațiune, pentru ca aceasta să poată fi trimisă înapoi la colectarea de deșeuri în zona pe care o deservește. Recondis a conceput buncărul cu ridicare, Big Lifting Hopper®, ce poate ridica până la 20 m³ de deșeuri mixte.

STAȚIE DE TRANSFER DEȘEURI Recondis, CU BIG LIFTING HOPPER®

Acesta este un sistem de transfer al deșeurilor inteligent, care vă poate ajuta să obțineți o importantă reducere a volumului și o creștere de câteva ori a volumelor zilnice transferate, în funcție de tipul de deșeuri și de schimbarea schemelor logistice.

BIG LIFTING HOPPER® RECONDIS

  • are suficient spațiu pentru a stoca întreaga cantitate de deșeuri din orice container sau autoutilitară pentru colectarea deșeurilor;
  • permite utilizatorului să sorteze parțial deșeurile înainte de compactare;
  • Stația inteligentă pentru transferul deșeurilor Recondis Big Lifting Hopper®, are o instalare ușoară și rapidă – nu sunt necesare elevații artificiale, ci doar o placă de beton sub echipament.
Vezi mai mult

Consultă diagramele de mai jos pentru dimensiuni.

Vezi mai mult

*Recondis are dreptul să modifice datele tehnice și dimensiunile echipamentelor prezentate fără a notifica vizitatorii acestui site de prezentare. Specificațiile exacte pot fi trimise la întocmirea ofertei tehnice. Informațiile prezentate pe acest site de internet nu creeaza nici o obligație pentru Recondis.

Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre Vezi recomandarile noastre Intrebari Frecvente
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial