+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Prescontainer Shark MK7

Avantaje

  • Prescontainere Sharktainer pentru deșeuri reciclabile și menajere;
  • Simplu, automat – arunci materialul și apeși butonul verde;
  • Asistență de service 24/24.

Descriere scurtă a echipamentului

Shark MK7 este un produs cu durată de viață îndelungată, având o construcție elegantă. Prescontainerul Shark este un produs cu autocurățare și nu necesită proceduri de curățare, precum compactoarele tradiționale. Prescontainerele Shark urmăresc să fie un produs ideal pentru companiile care își desfășoară activitatea în domeniul reciclării și reprezintă un produs care nu necesită întreținere zilnică, cu excepția verificărilor de siguranță înainte de operare.

Prescontainerele Shark pot comprima numeroase tipuri de deșeuri diferite, precum deșeuri menajere, deșeuri umede, plastic, deșeuri medicale (dacă nu au intrat în contact cu sângele), deșeuri alimentare, lemn, metal, carton, hârtie și materiale similare, fără energie suplimentară cu excepția celor 380 V necesari pentru funcționarea prescontainerului.

Prescontainerele Shark sunt produse ușor de folosit care pot fi transportate de la centrele de colectare a deșeurilor la stațiile de reciclare sau depozitare cu ajutorul unui lift cu cârlig montat pe camion. În mod similar, deșeurile pot fi descărcate folosind același lift cu cârlig montat pe camion. Prescontainerul Shark MK7 reprezintă un produs brevetat deja, care funcționează utilizând un sistem de compactare cu brevet înregistrat.

Shark MK7 este furnizat împreună cu o pâlnie de 1,5 m3 (cameră de încărcare) și o capacitate de comprimare ridicată, ceea ce înseamnă că este punctul central de consolidare a rentabilității activității. De asemenea, minimizează costurile cu combustibilul, cheltuielile suplimentare cu munca suplimentară și reduce timpul de lucru al companiilor.

...citește mai mult citește mai puțin

CARACTERISTICI MK7

INFORMAȚII TEHNICE MK7

Volum total corp

Până la 24 m3

Cameră de încărcare

1,5 m3

Acționat de

Energie electrică de 380 V (3 x 400 V + 50 Hz 16 A)

Putere motor

5,5 kW

Presiune maximă a sistemului hidraulic

230 bar

Presiune de comprimare

30 tone

Ciclu de funcționare cameră de încărcare

Nu este cazul

Ciclu de comprimare

Între 25 și 40 de secunde

Tip de funcționare

Sursă electrohidraulică cu PLC

Greutate la gol

3.500 kg

Vezi mai mult

1.Role frontale
2.Role frontale și role spate turnate cu greutate medie
3.Grilaje de protecție cameră de încărcare
4.Telecomandă
5.Senzori de siguranță pentru ușile de service
6.Cârlig de ridicare la ușa spate
7.Girofar

Vezi mai mult

*Recondis are dreptul să modifice datele tehnice și dimensiunile echipamentelor prezentate fără a notifica vizitatorii acestui site de prezentare. Specificațiile exacte pot fi trimise la întocmirea ofertei tehnice. Informațiile prezentate pe acest site de internet nu creeaza nici o obligație pentru Recondis.

Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre Vezi recomandarile noastre Intrebari Frecvente
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial