+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Prescontainer pentru deșeuri reciclabile Carpați 28 m³

CARACTERISTICI ECHIPAMENT

O VEI ALEGE DEOARECE

  • Prescontainere Sharktainer pentru deseuri reciclabile si menajere
  • Simplu, automat. Arunci materialul -apesi butonul verde.
  • Prescontainere compatibile cu Abrollkipper
  • Productivitate de pana la 180 m3 / ora
  • Volum util de pana la 28 m3
  • Incarcare minima de 6 tone carton B19
  • Lungimea nu depaseste 7 metri.
  • Gura de alimentare Jumbo pentru deseuri voluminoase
  • Asistenta de service 24/24.

CE O FACE DEOSEBITĂ

Prescontainerul fara limitare de volum Sharktainer 28 m3

Acest prescontainer este destinat firmelor orientate spre profitabilitate. Utilizat pentru transportul a minim 6 tone de carton B19 intr-o singura cursa si o forta de compactre de 50 tone. O gura de alimentare de 5m3 si o lungime totala a echipamentului ce nu depaseste 6990 mm va ofera o productivitate deosebita.

Acest echipament este proiectat cu o gura de alimentare speciala care are capacitatea de a se rabata in sus pe durata transportului. Facand astfel posibil o capacitate mare a containerului de 28 de m3.

Compactarea materialelor se face in containerul atasat de gura de alimentare. Astfel compactarea se realizeaza intr-un container monovolum. Acestea transporta materialele compactate a caror volum a fost redus astfel pe distante scurte. De regula de la generator pana in curtea colectorului sau a salubrizorului.  Aici vor fi descarcate prin usa de golire spate si introduse intr-o presa de balotat pentru obtinerea balotilor in vederea transportului pe distante lungi pana la valorificatorul final.

Ai nevoie de prescontainere ușor de utilizat și care să contribuie direct la creșterea productivității în spațiul de lucru?

CU ADEVARAT EFICIENT

Profit mai mare pentru voi – in  comparatie cu Prescontainerele de constructie clasica cu presare cu berbec de presare in plan orizontal, un Sharktainer costa mai mult, insa pe de alta parte reduce consumul de energie cu personalul, cu combustibilul, cu timpul necesar, cu energia la jumatate. Mai mult decat atat noul design al Sharktainer are o serie de avantaje unice.

50 de tone forta – Sharktainer  este o constructie din otel sudat cu putere hidraulica de 50 tone forta. Acesta este permanent inchis. Previne astfel patrunderea corpurilor straine nedorite in camera de alimentare.

Blocare electronica –Utilizarea  acestor Prescontainere este cu mult imbunatatita in ceea ce priveste actionarea, presarea si folosirea neautorizata. Dispune dealtfel de blocare electronica cu cartela de acces.

Mediul de lucru eficient justifica investitia in aceste echipamente. Gura de alimentare mare de 3,5 m3 permite deversarea materialelor si presarea fara efort.

îți punem la dispoziție o gamă variată de echipamente, asistență tehnică rapidă și garanția de fabricant.

Utilizatorii ideali ai acestor prescontainere sunt companiile care colectează materiale reciclabile, depozitele logistice mari sau firmele de salubritate precum si untitatile de productie.

 

...citește mai mult citește mai puțin

Descriere UM SHARKTAINER 28M3
Forță presare: tf 50
Putere motor: kW 7.5
Ciclu de presare: s 55
Productivitate calculată fără material: m³/h 180
Productivitate reală: m³/h 150. Depinde de duritatea materialului alimentat
Capacitate container: 28
Gură alimentare: mm 1800 x 1900
Dimensiune utilaj: mm 6990 x 2577 x 2680
Volum gură de alimentare: 3.5
Materiale compactate:   Folie, PET, textile, hârtie, carton
Cameră de presare cu hardox   Inclus
Vezi mai mult
Vezi mai mult

*Recondis are dreptul să modifice datele tehnice și dimensiunile echipamentelor prezentate fără a notifica vizitatorii acestui site de prezentare. Specificațiile exacte pot fi trimise la întocmirea ofertei tehnice. Informațiile prezentate pe acest site de internet nu creeaza nici o obligație pentru Recondis.

Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre Vezi recomandarile noastre Intrebari Frecvente
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial