+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Presă de balotat deșeuri verticală RCD 50

Avantaje

  • Presă de balotat deseuri verticală cu funcționare și alimentare manuală
  • Forța de presare: 50 tf
  • Ciclu de presare: 37 sec
  • Productivitate: 0,8 t/h
  • Sistem de legare manual vertical cu 4 fire
  • Evacuarea balotului se face semiautomat
  • Greutate balot evacuat: 400 – 500 kg
  • Ideală pentru balotat: carton, folie, PET, lădițe de plastic, HDPE-uri, textile, burete, hârtie etc.

Descriere scurtă a echipamentului

Prese verticale de balotat deșeuri

Dorești să reduci volumul ambalajelor în punctele de producție sau supermarketuri? Ai nevoie de un echipament care te ajută să obții baloți care pot fi comercializați direct pe piața de desfacere a reciclabilelor? Ai ajuns exact unde trebuia!

Presele verticale de balotat deșeuri produse de Recondis sunt construcții manuale solide din oțel sudat, care îți eficientizează procesul de balotare a materialelor provenite din ambalaje. Acestea sunt construite special pentru comercianții sau producătorii care urmăresc să își eficientizeze afacerea și să economisească timp și resurse importante.

Presele verticale sunt ușor de operat, acestea funcționând doar în modul manual. Operațiunea de alimentare a echipamentului urmată de presare este intuitivă și repetitivă, prin urmare nu este nevoie de o echipă de operatori pentru buna desfășurare a activității.

Presele verticale de balotat deșeuri reciclabile produse de Recondis sunt bazate pe o experiență de peste 10 ani de fabricare, instalare și punere în funcțiune. Presele noastre sunt produse românești recunoscute pentru avantajele tehnologice în întreaga lume. Gama de prese de balotat verticale cuprinde echipamente robuste, foarte ușor de utilizat și având toate caracteristicile de siguranță încorporate.

Aceste prese de balotat verticale sunt potrivite atât pentru afacerile cu reciclare la început de drum cât și pentru fabrici, centre comerciale, hoteluri, spitale, depozite sau producători locali. Încărcarea preselor verticale este frontală manuală, iar materialele procesate pot fi variate, de la: carton, folie, plastic, PET, hârtie sau orice alt tip de ambalaj reciclabil. În plus, beneficiezi de asistență service echipamente 24/7.

Ai nevoie de un echipament de balotat deșeuri reciclabile de calitate superioară ușor de operat care te ajută să economisești pe termen lung? Descoperă avantajele preselor marca Recondis!

...citește mai mult citește mai puțin

Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre Vezi recomandarile noastre Intrebari Frecvente
DescriereUMRCD 50
Forță presaretf50
Putere motorkW5.5
Productivitatet/h0.8
Volum procesatm3/h24
Ciclusec37
Gura de alimentaremm1140 x 670
Greutate presăkg2300
Sistem de legare Vertical
Dimensiuni balotmm1200 x 800 x 1200
Greutate balotkg400 – 500
Evacuare balot Semiautomat
Tip alimentare Manual
Sistem de presare Vertical
Mod de funcționare Manual
Vezi mai mult

Pentru a te asigura că presa de balotat se încadrează în amplasamentul tău, verifică schema și dimensiunile de mai jos:

 

Vezi mai mult

Ai nevoie de finanțare?

Cerere finanțare

Cere mai multe informații

Contactează-ne

Produse prezentate

Ai nevoie de o presă de balotat deșeuri reciclabile produsă în armonie cu cerințele afacerii tale? La alegerea presei RCD 50, beneficiezi de cea mai mare greutate a balotului obținută vreodată cu o presă verticală, dar și de piese de schimb pe stoc de fiecare dată când ai nevoie. Descoperă avantajele presei RCD 50!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial