+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Presă de balotat deșeuri verticală RCD 18

Avantaje

  • Presă de balotat deseuri verticală cu funcționare și alimentare manuală (cea mai mică din gama ei)
  • Forța de presare: 180 kN/18 t
  • Ciclu de presare: 40 sec
  • Productivitate: 0,4 t/h
  • Sistem de legare manual vertical cu 4 fire
  • Evacuarea balotului se face semiautomat
  • Greutate : 180 – 250 kg
  • Ideală pentru balotat: carton, folie, PET, lădițe de plastic, HDPE-uri, textile, burete, hârtie etc.

Descriere scurtă a echipamentului

Prese verticale de balotat deșeuri

Dorești să reduci volumul ambalajelor în punctele de producție sau supermarketuri? Ai nevoie de un echipament care te ajută să obții baloți care pot fi comercializați direct pe piața de desfacere a reciclabilelor? Ai ajuns exact unde trebuia!

Presele verticale de balotat deșeuri produse de Recondis sunt construcții manuale solide din oțel sudat, care îți eficientizează procesul de balotare a materialelor provenite din ambalaje. Acestea sunt construite special pentru comercianții sau producătorii care urmăresc să își eficientizeze afacerea și să economisească timp și resurse importante.

Presele verticale sunt ușor de operat, acestea funcționând doar în modul manual. Operațiunea de alimentare a echipamentului urmată de presare este intuitivă și repetitivă, prin urmare nu este nevoie de o echipă de operatori pentru buna desfășurare a activității.

Presele verticale de balotat deșeuri reciclabile produse de Recondis sunt bazate pe o experiență de peste 10 de ani de fabricare, instalare și punere în funcțiune. Presele noastre sunt produse românești. Gama de prese de balotat verticale cuprinde echipamente robuste, foarte ușor de utilizat și având toate caracteristicile de siguranță încorporate.

Aceste prese de balotat verticale sunt potrivite atât pentru afacerile cu reciclare la început de drum cât și pentru fabrici, centre comerciale, hoteluri, spitale, depozite sau producători locali. Încărcarea preselor verticale este frontală manuală, iar materialele procesate pot fi variate, de la: carton, folie, plastic, PET, hârtie sau orice alt tip de ambalaj reciclabil. În plus, beneficiezi de asistență service echipamente 24/7.

Ai nevoie de un echipament de balotat deșeuri reciclabile de calitate superioară ușor de operat care te ajută să economisești pe termen lung? Descoperă avantajele preselor marca Recondis!

...citește mai mult citește mai puțin

Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre Vezi recomandarile noastre Intrebari Frecvente
DescriereUMRCD 18
Forță presarekN/t180/18
Putere motorkW3
Productivitatet/h0.4
Volum procesatm3/h12
Ciclusec40
Gura de alimentaremm1080 x 570
Greutate presăkg1400
Sistem de legare Vertical
Dimensiuni balotmm1100 x 700 x 800
Greutate balotkg200 – 250
Evacuare balot Semiautomat
Tip alimentare Manual
Sistem de presare Vertical
Mod de funcționare Manual
Vezi mai mult

Pentru a te asigura că presa de balotat se încadrează în amplasamentul tău, verifică schema și dimensiunile de mai jos:

Vezi mai mult

Ai nevoie de finanțare?

Cerere finanțare

Cere mai multe informații

Contactează-ne

Produse prezentate

Ai nevoie de o presă de balotat deseuri verticală de mici dimensiuni, la un preț competitiv, pentru a reduce volumul ambalajelor în spațiul de lucru? Alege presa RCD18, pentru afacerile de nivel entry level în reciclare. Această construcție solidă realizată în conformitate cu normele CE te ajută să obții în scurt timp baloți din materialele provenite din ambalaje.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial