+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Presă automată de balotat deșeuri ATS 80-100D

Avantaje

  • berbec cu role pe plăcuțe de uzură
  • forță de presare: 74 t
  • dimensiune balot: 800 x 1.000 mm
  • motor hidraulic principal: 30 kW, 45 kW, 2 x 30 kW
  • gură de alimentare: 1.600 x 760 mm

Descriere scurtă a echipamentului

Presa de balotat deșeuri are un design tradițional îmbunătățit și o structură destinată sarcinilor mari, în consecință, oferă cel mai înalt randament posibil.

Acoperă o gamă largă de aplicații pentru o diversitate mare de materiale și calități, în special pentru cele destinate materialelor presate, foarte grele. Acest tip de presă de balotat este conceput cu canal, lame de tăiere și legare cu sârmă orizontală sau verticală opțională.

Utilajul cu putere mare de presare a materialului, asigură compactarea acestuia la un nivel ridicat, prin urmare, un volum optim pentru un camion complet încărcat.

Avantajul preselor de balotat ANIS se află în camera de comprimare extinsă și în berbecul principal, care permit separarea operațiunilor de tăiere și presare.

Forța de presare a berbecului principal poate fi utilizată la putere maximă atât pentru taiere, cât și pentru presarea balotului. Balotul rezultat este mai dens, iar consumul de energie este redus.

Cu ultima cursă înainte de legare, berbecul principal împinge materialul adânc prin locul de legare, care este foarte adecvat pentru comprimarea materialelor cu memorie, cum ar fi plasticul (PET, folie), și a materialelor cu densitate ridicată.

Presele sunt disponibile cu dimensiuni ale buncărului, guri de alimentare și unități de alimentare cu energie, personalizate, pentru a se potrivi cu aplicația.

Modelul ATS 80-100 este configurat pentru aplicatii speciale in care dimensiunea necesara a balotului este de 800 x 1000 mm. Se poate configure cu 3 tipuri de motoare, 30kW, 45kW sau 2x30kW. Presa vine cu o putere de compactare de 75 tone forta, gura de alimentare de 1600 x 760 mm si balotul cu o greutate pana in 770 kilograme. In functie de motorul ales productivitatea variaza intre 7 si 13 tone pe ora.

...citește mai mult citește mai puțin

– aplicații industriale cu volume mari de material;
– tipografii și producători de ambalaje din pastă de lemn, hârtie și carton ondulat;
– centre pentru tocarea documentelor;
– centre de distribuție și shopping;
– companii de eliminare a deșeurilor;
– producători de izolații și fibre.

Vezi mai mult

*Recondis are dreptul să modifice datele tehnice și dimensiunile echipamentelor prezentate fără a notifica vizitatorii acestui site de prezentare. Specificațiile exacte pot fi trimise la întocmirea ofertei tehnice. Informațiile prezentate pe acest site de internet nu creeaza nici o obligație pentru Recondis.

Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre Vezi recomandarile noastre Intrebari Frecvente

Produse prezentate

Vezi și alte prese automate pentru balotat deșeuri.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial