+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Presă automată de balotat deșeuri ATS 75-75D

Avantaje

  • berbec cu role pe plăcuțe de uzură
  • forță de presare: 58 t
  • dimensiune balot: 750 x 750 mm
  • motor hidraulic principal: 22 kW, 30 kW
  • gură de alimentare: 1.300 mm x 720 mm

Descriere scurtă a echipamentului

Această serie de prese de balotat specifice sarcinilor mari, cu canal, lame de tăiere și legare cu sârmă orizontală sau verticală opțională, acoperă o gamă largă de aplicații, pentru o diversitate mare de materiale și calități, în special pentru cele destinate materialelor presate, foarte grele.

Compactarea materialului se realizează la un nivel ridicat datorită forței mari de presare și asigură prin urmare o sarcină optimă pentru un camion complet încărcat.

Camera de comprimare extinsă și berbecul principal, asigură separarea operațiunilor de tăiere și presare, o caracteristica importanta a utilajelor ANIS.

Forța de presare a berbecului principal poate fi utilizată la putere maximă atât pentru taiere, cât și pentru presarea balotului. Balotul rezultat este mai dens, iar consumul de energie este redus.

Cu ultima cursă înainte de legare, berbecul principal împinge materialul adânc prin locul de legare, care este foarte adecvat pentru comprimarea materialelor cu memorie, cum ar fi plasticul (PET, folie), și a materialelor cu densitate ridicată.

Presele sunt disponibile cu dimensiuni ale buncărului, guri de alimentare și unități de alimentare cu energie, personalizate, pentru a se potrivi cu aplicația.

Modelul ATS75-75D este primul model din clasa echipamentelor medii. Acesta are 58 tone forta de presare. Vine cu o gura de alimentare ce masoara 1300 x 720 mm si balot de 750 x 750 mm. Balotul poate ajunge la greutatea maxima de 580 kg. Productivitatea presei este intre 2.7 si 6.8 tone.

...citește mai mult citește mai puțin

– aplicații industriale cu volume mari de material;
– tipografii și producători de ambalaje din pastă de lemn, hârtie și carton ondulat;
– centre pentru tocarea documentelor;
– centre de distribuție și shopping;
– companii de eliminare a deșeurilor;
– producători de izolații și fibre.

Vezi mai mult

*Recondis are dreptul să modifice datele tehnice și dimensiunile echipamentelor prezentate fără a notifica vizitatorii acestui site de prezentare. Specificațiile exacte pot fi trimise la întocmirea ofertei tehnice. Informațiile prezentate pe acest site de internet nu creeaza nici o obligație pentru Recondis.

Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre Vezi recomandarile noastre Intrebari Frecvente

Produse prezentate

Vezi și alte prese automate pentru balotat deșeuri.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial