+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Presă automată de balotat deșeuri ATS 110 – 75D

Avantaje

  • berbec cu role pe plăcuțe de uzură
  • forță de presare: 58 t, 74 t, 91 t, 110 t
  • dimensiune balot: 1.080 x 750 mm
  • motor hidraulic principal: 30 kW, 45 kW, 2 x 30 kW, 30 kW, 45 kW, 2 x 45 kW,
  • gură de alimentare: 1.600 x 1.040 mm

Descriere scurtă a echipamentului

Cu o structură adecvată sarcinilor mari și un design tradițional, îmbunătățit de-a lungul anilor, această serie de prese de balotat deșeuri cu dispozitiv de tăiere asigură cel mai înalt nivel de randament.

Fiind concepută cu canal, lame de tăiere și legare cu sârmă orizontală sau verticală opțională, presele de balotat deșeuri acoperă o gamă largă de aplicații pentru o diversitate mare de materiale și calități, în special pentru cele destinate materialelor presate, cu greutate mare.

Avantajul preselor de balotat ANIS se află în camera de comprimare extinsă și în berbecul principal, care permit separarea operațiunilor de tăiere și presare.

Forța de presare a berbecului principal poate fi utilizată la putere maximă atât pentru taiere, cât și pentru presarea balotului. Balotul rezultat este mai dens, iar consumul de energie este redus.

Cu ultima cursă înainte de legare, berbecul principal împinge materialul adânc prin locul de legare, care este foarte adecvat pentru comprimarea materialelor cu memorie, cum ar fi plasticul (PET, folie), și a materialelor cu densitate ridicată.

Presele sunt disponibile cu dimensiuni ale buncărului, guri de alimentare și unități de alimentare cu energie, personalizate, pentru a se potrivi cu aplicația.

Modelul 110-75D este foarte versatil, avand 4 posibilitati pentru forta de presare (58tf, 75tf, 90tf si 110 tf) dar si 4 posibilitati pentru motor(30kW, 45kW, 2x30kW si 2x45kW). Acesta are o gura de alimentare de 1600 x 1040 mm si balotul de 1100 x 750 mm. Balotul poate ajunge pana la 900kg in greutate. Productivitatea acestuia variaza in functie de puterea de presare si motorul ales incepand de la 7 tone pe ora si ajungand pana la 15 tone pe ora. Varful de gama din categoria medie.

...citește mai mult citește mai puțin

– aplicații industriale cu volume mari de material;
– tipografii și producători de ambalaje din pastă de lemn, hârtie și carton ondulat;
– instalatii pentru tocarea documentelor;
– centre de distribuție și shopping;
– companii de eliminare a deșeurilor;
– producători de izolații și fibre.

Vezi mai mult

*Recondis are dreptul să modifice datele tehnice și dimensiunile echipamentelor prezentate fără a notifica vizitatorii acestui site de prezentare. Specificațiile exacte pot fi trimise la întocmirea ofertei tehnice. Informațiile prezentate pe acest site de internet nu creeaza nici o obligație pentru Recondis.

Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre Vezi recomandarile noastre Intrebari Frecvente

Produse prezentate

Vezi și alte prese automate pentru balotat deșeuri.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial