+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Presă automată de balotat deșeuri ATS 110-110F

Avantaje

  • berbec de presare cu role pe plăci de uzură
  • forță de presare: 60 – 200 t
  • forța platanului de precomprimare: cel mult 60 t
  • dimensiune balot: 1100 × 750 mm și 1100 × 1100 mm
  • unități de acționare: 30 kW, 45 kW, 55 kW sau 2 × 45 kW, 2 × 55 kW, 3 × 45 kW
  • lungimea gurii de alimentare: cu un singur platan hidraulic de mari dimensiuni: 1.600 mm / cu două platane hidraulice: 1.600 mm și 1.900 mm

Descriere scurtă a echipamentului

Avantajul preselor de balotat ANIS se află în camera de comprimare extinsă și în berbecul principal, care permit separarea operațiunilor de tăiere și presare.

Forța de presare a berbecului principal poate fi utilizată la putere maximă atât pentru taiere, cât și pentru presarea balotului. Balotul rezultat este mai dens, iar consumul de energie este redus.

Cu ultima cursă înainte de legare, berbecul principal împinge materialul adânc prin locul de legare, care este foarte adecvat pentru comprimarea materialelor cu memorie, cum ar fi plasticul (PET, folie), și a materialelor cu densitate ridicată.

Acest tip de prese sunt cunoscute și ca fiind prese de balotat multifuncționale pentru că pot procesa toate tipurile de materiale cu volum ridicat, în special plastic, fără nici o problemă. Ele realizează baloți omogeni deosebit de grei, bine formați, care pot fi stivuiți, fără a fi nevoie de tăiere.

Cu ajutorul unor platane hidraulice de precomprimare, în camera de presare pot fi introduse cu 30% mai multe materiale.

Chiar și la procesarea materialelor voluminoase cu densitate ridicată (RDF), platanele hidraulice de precomprimare sunt utilizate pentru a apăsa materialul sub nivelul lamei, ceea ce ușurează procesarea.

Se elimină nevoia de a menține lamele de tăiere ascuțite și bine reglate. O lamă de tăiere uzată, sau reglată necorespunzător nu va realiza o tăiere corectă; acest lucru este critic în special la balotarea foliilor din plastic.

O caracteristică importantă a acestui tip de presa este acela ca face posibilă balotarea materialelor fără a utiliza în prealabil un tocător (de exemplu balotarea cutiilor de carton de dimensiuni mari).

Costurile de operare sunt mai mici, iar întreținerea este facilă, ceea ce reduce nu doar uzura componentelor presei de balotat, dar și riscul de opriri neprogramate.

Utilizarea tehnologiei de precomprimare înseamnă o densitate optimă a baloților, cu o reducere semnificativă a consumului de energie, în comparație cu o presă similară având o tehnologie cu lamă de tăiere.

Tipul de material ce urmează să fie procesat, se selectează prin intermediul sistemului de comandă ANIS. Odată selectat, sistemul decide dacă este necesară utilizarea platanelor hidraulice de precomprimare, ceea ce se poate traduce în faptul că materialul este procesat în cel mai eficient și practic mod.

ANIS OFERĂ AMBELE METODE DE PRECOMPRIMARE:

Seria cu un platan hidraulic de precomprimare – în partea din spate a gurii de alimentare
Seria cu două platane hidraulice de precomprimare – în ambele părți ale gurii de alimentare

Presele sunt disponibile cu buncăre, guri de alimentare și unități de acționare ale căror dimensiuni sunt adaptate nevoilor și aplicației.

Avantajul preselor de balotat ANIS se află în camera de comprimare extinsă și în berbecul principal, care permit separarea operațiunilor de tăiere și presare.

...citește mai mult citește mai puțin

Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre Vezi recomandarile noastre Intrebari Frecvente

Produse prezentate

Vezi și alte prese automate pentru balotat deșeuri.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial