+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Presă automată de balotat deșeuri ATS 110-110

Avantaje

  • berbec cu role pe plăcuțe de uzură
  • forță de presare: 142 t, 200 t
  • dimensiune balot: 1.100 x 1.100 mm
  • motor hidraulic principal: 75 kW, 2- 45 kW, 2 x 55 kW, 2 x 75 kW
  • gură de alimentare: 2.000 x 1.040 mm, 1.900 mm x 1.040

Descriere scurtă a echipamentului

Presele de balotat deșeuri cu dispozitiv de tăiere, au o structură destinată sarcinilor mari și un design unic și tradițional, îmbunătățit de-a lungul anilor.

Datorită forței mari de presare, acest utilaj asigură compactarea materialului la un nivel ridicat, prin urmare, o sarcină optimă pentru un camion complet încărcat.

Avantajul preselor de balotat ANIS se află în camera de comprimare extinsă și în berbecul principal, care permit separarea operațiunilor de tăiere și presare.

Forța de presare a berbecului principal poate fi utilizată la putere maximă atât pentru taiere, cât și pentru presarea balotului. Balotul rezultat este mai dens, iar consumul de energie este redus.

Această serie de prese de balotat este concepută cu canal, lame de tăiere și legare cu sârmă orizontală sau verticală opțională. Este potrivită unei game largi de aplicații pentru o diversitate mare de materiale și calități, în special pentru cele destinate materialelor presate, foarte grele.

Cu ultima cursă înainte de legare, berbecul principal împinge materialul adânc prin locul de legare, care este foarte adecvat pentru comprimarea materialelor cu memorie, cum ar fi plasticul (PET, folie) și a materialelor cu densitate ridicată.

Presele sunt disponibile cu dimensiuni ale buncărului, guri de alimentare și unități de alimentare cu energie, personalizate, pentru a se potrivi cu aplicația.

Cel mai mare echipament disponibil la kraft balers cu totul la superlativ. Acest model poate fi configurat cu 142 sau 205 tone forta si 4 motoare diferite(75kW, 2x45kW, 2x55kW si 2x75kW). Dimensiunea de alimentare este de 1900 x 1040mm iar balotul 1100 x 1100. BAlotul ajunge pana la greutatea de 1300 kg iar presa poate procesa intre 9.5 si 18 tone pe ora, in functie de motor si puterea de presare.

...citește mai mult citește mai puțin

– aplicații industriale cu volume mari de material;
– tipografii și producători de ambalaje din pastă de lemn, hârtie și carton ondulat;
– centre pentru tocarea documentelor;
– centre de distribuție și shopping;
– companii de eliminare a deșeurilor;
– producători de izolații și fibre.

Vezi mai mult

*Recondis are dreptul să modifice datele tehnice și dimensiunile echipamentelor prezentate fără a notifica vizitatorii acestui site de prezentare. Specificațiile exacte pot fi trimise la întocmirea ofertei tehnice. Informațiile prezentate pe acest site de internet nu creeaza nici o obligație pentru Recondis.

Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre Vezi recomandarile noastre Intrebari Frecvente

Produse prezentate

Vezi și alte prese automate pentru balotat deșeuri.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial