+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Accesorii pentru o intretinere facila a presei de balotat

Descriere scurtă a echipamentului

Presele noastre pot fi prevăzute cu accesorii care îmbunătățesc modul de operare a presei de balotat.

TRATAMENT SPECIAL DE SUPRAFAȚĂ PENTRU PRESELE DE BALOTAT
FINISARE DE PROTECȚIE (STANDARD/VOPSIRE SUPLIMENTARĂ)
TRAVERSE PENTRU PRESA DE BALOTAT – PICIOARE DE SUSȚINERE
UȘĂ DE ACCES PENTRU ÎNTREȚINERE A CAMEREI DE PRESARE
MECANISM DE PLIERE
SISTEM DE LUBRIFIERE

...citește mai mult citește mai puțin

Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre Vezi recomandarile noastre Intrebari Frecvente

În cazul procesării materialelor foarte abrazive, și foarte rezistente, pereții laterali ai presei și podeaua canalului presei, capacul și părțile laterale pot fi echipate suplimentar cu:

Plăci de uzură realizate din oțel rezistent la uzură HARDOX® fixate cu șuruburi
• Acestea extind durata de viață a echipamentului (rezistă până la de 4 ori mai mult decât oțelul standard)
• Sistemul rezistent la uzură protejează presa de balotat împotriva materialelor abrazive și împotriva coroziunii
• Sistemul de fixare prin înșurubare permite înlocuirea rapidă și reduce timpii de staționare ai presei de balotat
• Căptușire completă pentru durabilitate și întreținere facilă

D.1.2. Componente critice zincate la cald
• o serie de măsuri speciale protejează presa de balotat împotriva coroziunii provocate de elementele organice din deșeuri

Vezi mai mult

Echipamentul/instalația este finisată prin intermediul unui sistem de vopsea aplicat în două straturi.
Suprafețele sunt degresate si curățate mecanic/sablate pentru a oferi o finisare perfectă a suprafeței pentru sistemul de vopsire.
Primul strat este un grund cu fosfat de zinc, rezistent la coroziune. Al doilea strat este o vopsea durabilă componentă semilucioasă (RAL 5015 – albastru). Toate elementele de protecție etc. sunt vopsite în galben (RAL 1016).
Grosimea stratului uscat este, în medie de 75 μm. Componentele standard, cum ar fi panourile laterale ale benzilor transportoare sunt tratate cu un strat de bază de grund si apoi cu un strat de finisare cu vopsea, de cel puțin 75 μm grosime. Alte componente care nu sunt vopsire, cum ar fi axurile expuse, etc., sunt tratate pentru transport/depozitare, cu un strat de finisare de protecție rezistent la uzură, adică: Vaselină, ulei sau vaselină pulverizabilă
Anumite componente critice sunt zincate la cald pentru a proteja presa de balotat de coroziunea cauzată de elementele organice din deșeuri.

Vezi mai mult

Presa de balotat poate fi prevăzută cu traverse suplimentare pentru a ridica masina deasupra nivelului podelei, pentru a elimina nevoia realizării unui șanț pentru ace si pentru o curățare mai facilă si acces sub presa de balotat, sau atunci când se utilizează un sistem de ambalare a baloților pentru o procesare ulterioară.

Vezi mai mult

• În ambele laturi ale camerei de presare există uși de mari dimensiuni, cu deschidere largă, de siguranță și pentru o întreținere facilă, care permit efectuarea tuturor operațiilor de întreținere regulată și curățarea camerei de presare.
• respectiv ușurează operațiile de verificare și întreținere a plăcilor și rolelor de uzură
• Aceste uși sunt astfel dimensionate încât să permită trecerea unei persoane.
• Suplimentar, acestea sunt asigurate de două ori, prin intermediul unui contact dublu și a unui sistem de siguranță de inter-blocare cu cheie captivă, pentru o securitate optimă.

Vezi mai mult

Instalația cu ace, care aplică firele de legare în jurul baloților poate fi pliată hidraulic și mutată într-o poziție verticală, cu ajutorul unei pompe de mână și a unui cilindru. Această operație se realizează în vederea efectuării operațiilor de întreținere.

Vezi mai mult

Sisteme de lubrifiere cu nipluri grupate

Anumite componente, cum ar fi berbecul de presare a baloților, sau unitatea de legare, pot fi echipate cu un sistem cu grupuri de nipluri de gresare, pentru o întreținere facilă, însă acestea utilizează în continuare principiul lubrifierii manuale de către operator.

Sisteme de lubrifiere automată

Sistemele de lubrifiere automată furnizează fie vaselină, fie ulei, componentelor care necesită lubrifiere, mediul de lubrifiere fiind dozat în mod corespunzător.
Există o mulțime de avantaje pentru utilizarea sistemele automate de lubrifiere, inclusiv:
• Fiabilitate sporită a mașinii
• Reducerea timpilor de staționare a mașinii pentru aplicarea lubrifiantului
• Lubrifiere îmbunătățită a întregului echipament
• Reducerea cheltuielilor cu lubrifianții prin utilizarea eficientă a lor
• Reducerea costurilor cu manopera pentru aplicarea lubrifianților
• Utilizare mai eficientă a lubrifianților
• Reducerea risipei de lubrifianți prin controlul consumului
• Spațiu de lucru și echipamente potențial mai curate datorită reducerii scurgerilor
• Înlocuiește sursa manuală și reduce cerințele de întreținere
• Toate punctele importante de lubrifiere sunt alimentate în mod constant cu lubrifiant și, prin aceasta, sunt mai puțin predispuse uzurii
• Intervale mai mari pentru întreținere

SISTEM DE LUBRIFIERE CENTRALIZATĂ AUTOMATĂ PENTRU BANDA TRANSPORTOARE DE ALIMENTARE

Ungătorul pentru lanț si pinioane, de pe banda transportoare de alimentare, lubrifiază lanțurile si pinioanele, pentru a elimina necesitatea întreținerii manuale a echipamentului în timpul perioadelor critice de lucru. Uleiul este pompat către periile sistemului, care curăță resturile de pe lanțurile echipamentului si împrăștie uleiul pe elementele de legătură ale lanțurilor. Ungătorul aplică ulei atunci când lanțul este cald si funcționează, aplicarea făcându-se constant pentru a reduce contactul metal pe metal si pentru a răci componentele echipamentului.
Caracteristici si beneficii cheie: creșterea duratei de viață a lanțului de până la 3 ori; pompa complet reglabilă permite modificarea volumului aplicat si garantează ungerea corespunzătoare a tuturor lanțurilor si pinioanelor, indiferent de climat sau de condiții; elimină riscul de alungire a lanțului

LUBRIFIERE CENTRALIZATĂ AUTOMATĂ CU VASELINĂ PENTRU ÎNTREGUL SISTEM (PRESĂ DE BALOTAT SI BANDĂ TRANSPORTOARE DE ALIMENTARE)

Sistemul este proiectat pentru a unge toate componentele presei de balotat si ale benzii transportoare de alimentare asociată acesteia
Acesta este o modalitate eficientă de a creste disponibilitatea echipamentului, reducând în același timp dependența de personal deosebit de calificat.
Acest sistem asigură cantitatea corespunzătoare de lubrifiant la intervalele corecte, reducând frecarea si uzura si optimizând durata de viață a lagărelor si a mașinii.

UNGĂTOARE AUTOMATE MONOPUNCT SAU MULTIPUNCT

Pentru o furnizare constantă de lubrifiant (ulei sau vaselină) în cantitatea prestabilită, presele de balotat sau benzile transportoare ANIS pot fi prevăzute cu ungătoare automate mono sau multipunct.

Vezi mai mult

*Recondis are dreptul să modifice datele tehnice și dimensiunile echipamentelor prezentate fără a notifica vizitatorii acestui site de prezentare. Specificațiile exacte pot fi trimise la întocmirea ofertei tehnice. Informațiile prezentate pe acest site de internet nu creeaza nici o obligație pentru Recondis.

Ai nevoie de finanțare?

Cerere finanțare

Cere mai multe informații

Contactează-ne
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial