+(40) 746 306 044 contact@recondis.com

Accesorii pentru managementul optim la presei de balotat

Descriere scurtă a echipamentului

Presele noastre pot fi prevăzute cu accesorii care îmbunătățesc manipularea baloților

SISTEM DE CONTROL
AFIȘAJ DIGITAL DE MARI DIMENSIUNI
SISTEM DE ACȚIONARE CU FRECVENȚĂ VARIABILĂ – INVERTER DE FRECVENȚĂ
SISTEM DE COMANDĂ A DERULĂRII FIRULUI
CELULE FOTOELECTRICE
RĂCITOR DE ULEI
ÎNCĂLZITOR PENTRU ULEI
MANAGEMENTUL TERMIC AL DULAPULUI ELECTRIC
CABLAJE REZISTENTE LA ȘOBOLANI

...citește mai mult citește mai puțin

Eforturile noastre se traduc în proiecte care ne-au adus satisfacții.

Vezi proiectele noastre Vezi recomandarile noastre Intrebari Frecvente

Sistemul standard de comandă al ANIS este compus dintr-un controler programabil Siemens PLC cu un panou de comandă. Acesta este conceput pentru a controla si monitoriza procesul de balotare si este echipat cu un sistem încorporat de defecție a erorilor pentru numărarea numărului de baloți si pentru configurarea parametrilor mașinii (cum ar fi presiunea, lungimea balotului, temperatura, numărul de baloți si selecția materialului), în conformitate cu materialul care trebuie procesat.

Operatorii trebuie doar să selecteze clasa materialului de procesat. Sistemul de rețete încorporat în program alege parametrii corecți ai masinii pentru a produce cel mai bun balot posibil.

Toate erorile apărute sunt înregistrate împreună cu data si ora.

C.1.1 Opțional, poate fi încorporat și sistemul ANIS de asistență de la distanță prin intermediul unei conexiuni Ethernet:
Pentru comunicări externe și transmisia datelor Ca dispozitiv de pregătire
Permite funcționarea continuă și de lungă durată a presei de balotat și reduce costurile de întreținere
Monitorizarea din exterior a proceselor de realizare a baloților prin intermediul sistemului SCADA
Depanare de la distanță și actualizarea programelor software prin Siemens STEP 7 prin intermediul unui modem de internet

C.1.2. Rețete pentru programe speciale
• Programare specială pentru a reduce diferențele în lungime ale baloților
• Programare specială pentru materiale cu densitate redusă
• Programare specială pentru materiale cu densitate ridicată (hârtie)
• Programare specială pentru detectarea ștemuitorului
• Programare specială pentru materiale expansibile
• Programare specială pentru întreținere

Vezi mai mult

ANIS poate integra în presa de balotat un afișaj digital de mari dimensiuni pentru a prezenta lungimea balotului și indicațiile de eroare. Această opțiune este utilă în cazurile în care operatorul nu poate să fie în permanență în apropierea mașinii, dar dorește să dețină controlul în ceea ce privește lungimea balotului.

Vezi mai mult

Putere ridicată doar când acest lucru este necesar
Pentru a economisi energia, ANIS a dezvoltat o soluție cu acționări hidraulice controlate prin frecvență, care face posibilă reducerea și mai mult a consumului de energie atunci când presa de balotat așteaptă material și necesită un consum mai mic de energie electrică.

Acest sistem permite funcționarea în modul de acționare a motorului pentru conservarea energiei electrice, care oferă economii de energie în comparație cu sistemele standard de acționare.

Soft Start la cerere
Este posibil să se asigure pentru motoarele electrice principale un demaror pentru pornire lină pentru a alimenta gradual motoarele, evitând șocul pornirilor și al modificărilor bruște ale tensiunii de alimentare.

ACȚIONARE CONTROLATĂ PRIN FRECVENȚĂ VARIABILĂ
Economii de energie de până la 40% în comparație cu o acționare standard • Randament mărit datorită controlului vitezei în funcție de sarcină

Vezi mai mult

Opțional, există posibilitatea să se instaleze senzori pentru derularea completă a firului de pe bobină. Un monitor automat pentru rupere firului indică firul rupt, firul derulat complet, sau capătul firului pe panoul de comandă

Vezi mai mult

Toate presele de balotat ANIS sunt livrate în standard cu 2 seturi de celule fotoelectrice, care sunt montate în jgheabul buncărului de alimentare. Celulele fotoelectrice detectează înălțimea ce va fi atinsă de materiale, ca rezultat a cărui ciclu de compactare a fost inițiat
În funcție de tipul de material care trebuie să fie compactat, alimentarea se face pe sus sau pe jos; materiale grele precum revistele, sunt umplute pe jos, în timp ce materialele ușoare, precum cartonul, sunt umplute pe sus.
Este posibilă instalarea a unui set suplimentar de celule fotoelectrice.

Vezi mai mult

Generatorul hidraulic este echipat cu un răcitor de ulei 3 kW, care împiedică atingerea de către ulei a unor temperaturi prea ridicate.

Vezi mai mult

Generatorul hidraulic este echipat cu un încălzitor pentru ulei. Elementul de încălzire comută automat, în momentul în care temperatura este prea scăzută.
În cazul în care presa de balotat este prevăzută cu acest încălzitor pentru ulei, va fi necesară o sursă separată de alimentare de 220 V, 50 Hz.
Încălzitoare cartuș înșurubate pentru preîncălzirea uleiului hidraulic cu bază minerală.
Putere 2 450 W
Element de încălzire 230 V/50 Hz
Puterea la suprafață 15 W/cm2
Adâncimea de scufundare 1 000 mm
Clasa de protecție IP 65
Cartuș ceramic de încălzire care poate fi înlocuit (posibilitatea de asamblare/ dezasamblare fără a goli uleiul)

Vezi mai mult

Dispozitivele de gestiune termică sunt utilizate pentru a menține condiții optime de temperatură în interiorul unui dulap electric, pentru a preveni defectarea componentelor datorită supraîncălzirii acestora si/sau a formării condensului. Această selecție de sisteme de aer condiționat, încălzitoare, ventilatoare de aerisire si unități de comandă, asigură un control climatic eficient si eficient din punct de vedere al costurilor, pentru a proteja investiția făcută în presa de balotat si banda transportoare de alimentare.

C.8.1. Încălzitorul cu ventilator al incintei

În climatele reci (adică în Scandinavia) recomandăm utilizarea unui încălzitor cu ventilator pentru incintă. Componentele electrice/ electronice sau PLC-ul vor funcționa la temperaturi de 0° sau mai ridicate. La temperaturi mai scăzute, condensul poate duce la corodarea contactelor întrerupătoarelor. Acest încălzitor cu ventilator, pentru încălzire forțată reduce riscul coroziunii si asigură o temperatură a aerului distribuită în mod egal în interiorul incintei. Încălzitorul cu ventilator poate fi pornit sau oprit prin intermediul unui termostat plasat în interiorul dulapului de conexiuni. Puterea încălzitorului cu ventilator a incintei este, în mod uzual:
• tensiunea de comandă a preselor de balotat si a benzilor transportoare de alimentare, în special a celor cu sisteme de acționare cu inverter, este de 400 V.
• 250 W în cazul preselor de balotat cu o putere mai mică a motoarelor electrice

C.8.2. Ventilator cu filtru pentru dulapul electric

Ventilatoarele cu filtru sunt adeseori cele mai simple si cele mai eficiente metode, din punctul de vedere al costurilor, de a scoate căldura dintr-un dulap electric. În cazul în care aerul ambiental are temperatura mai scăzută decât cea care trebuie menținută în interiorul incintei, un ventilator cu filtru poate fi o opțiune excelentă. Ventilatoarele cu filtru asigură aer rece curat si ajută la prevenirea pătrunderii murdăriei si a altor contaminanți care ar putea deteriora echipamentele electronice sensibile, aspirând aer rece în incintă si eliminând aerul mai cald.
Ventilatoarele cu filtru sunt recomandate pentru dulapurile plasate în zone cu climă temperată (adică Europa Centrală)

C.8.3. Dulap electric cu sistem de aer condiționat

Sistemele de aer condiționat pentru incinte sunt proiectate pentru a menține o temperatură configurată în interiorul dulapului electric, asigurând un mediu fără contaminanți, si protejând componentele electrice/ electronice împotriva supraîncălzirii în medii dure. Pentru dulapurile electrice plasate în zone cu climat cald (de exemplu în Orientul Apropiat) si în special celor prevăzute cu sisteme de acționare cu inverter si cu unități de pornire în gol, cu tensiuni ridicate si capacități de răcorire, se recomandă aparatele de aer condiționat.

Vezi mai mult

Cablurile electrice ale presei de balotat sunt protejate în interiorul unor teci flexibile acoperite cu plastic și întărite cu oțel, ca formă de protecție împotriva rozătoarelor. Structura cu contrablocare asigură o rezistență ridicată la întindere, se rupe și se deformează foarte greu și are o flexibilitate ridicată.

De asemenea, atunci când este posibil, canalul este deschis și este montat cu fața în jos, pentru a preveni deteriorările provocate de rozătoare. Cablurile electrice sunt protejate în teci flexibile din oțel acoperite cu plastic.

Vezi mai mult

*Recondis are dreptul să modifice datele tehnice și dimensiunile echipamentelor prezentate fără a notifica vizitatorii acestui site de prezentare. Specificațiile exacte pot fi trimise la întocmirea ofertei tehnice. Informațiile prezentate pe acest site de internet nu creeaza nici o obligație pentru Recondis.

Ai nevoie de finanțare?

Cerere finanțare

Cere mai multe informații

Contactează-ne
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial